Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Βαρδή: "Προσευχόμαστε όλοι για εκείνον" λέει ο ετεροθαλής αδερφός του.




Ο γνωστός τραγουδιστής περνάει δύσκολές ώρες με την περιπέτεια υγείας του. Για αυτό μίλησε ο Χρήστος Δείξιμος που είναι ετεροθαλή αδέλφια με τον Αντώνη Βαρδή κάτι το οποίο δεν ήταν ευρέως γνωστό......

Ο Χρήστος Δείξιμος είναι ο πατέρας του Άκη και του Κώστα και νοιώθει ευγνώμων στον αδελφό του, ο οποίος τον στήριξε στην ζωή του. «Είμαστε αδέλφια από διαφορετικό πατέρα, αλλά την ίδια μάνα. Ο Αντώνης έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Είναι μια πάρα πολύ ιδιαίτερη καρδιά. Έχει πολλές ευαισθησίες. Έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του», εξήγησε στο ciao και συνέχισε: «Μεγαλώσαμε μαζί με τον Αντώνη. Ήταν πολύ δύσκολα τα χρόνια εκείνα και πολύ περισσότερο για τον αδελφό μου. Εγώ δεν γεύτηκα δυσκολίες, γιατί είχα τον αδελφό μου, τον Αντώνη και με στήριξε.
Ο Αντώνης με μεγάλωσε κυριολεκτικά, με έπλασε και με έκανε αυτό που είμαι σήμερα». Ο Χρήστος Δείξιμος μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του ο Αντώνης Βαρδής. «Επειδή είναι η δεύτερη δοκιμασία του αυτή, περίπου το '90 είχε πάλι ένα προβληματάκι, μόλις το έμαθα, είναι σαν να συμβαίνει σε μένα. Σίγουρα είναι κάτι που δεν ορίζει ο άνθρωπος. Είναι Θεού θέλημα οτιδήποτε μας έρχεται. Και θεωρώ ότι θα το ξεπεράσει, γιατί είναι πολύ δυνατός. Προσευχόμαστε όλοι για εκείνον και τη ζωή του. Χωρίς προσευχή, πίστη και σεβασμό σε αυτό που μας έφερε στη γη, δεν γίνεται τίποτα. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου