Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πήδηξε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει από το βιαστή της!

 

- Πολύωρη κακοποίηση και βιασμό εξετάζει η Αστυνομία
- Μητέρα δύο παιδιών το θύμα
- Νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ ενώ είναι ανήμπορη να καταθέσει
- Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης, προσπαθεί να κρύψει στοιχεία και τεκμήρια
- Έμειναν άναυδοι οι γείτονες μόλις είδαν την κοπέλα να περιφέρεται απεγνωσμένη ζητώντας βοήθεια

Τυλιγμένη απλά με ένα σεντόνι και σε άθλια κατάσταση βρέθηκε να περιφέρεται απεγνωσμένη, γυναίκα 37χρονών  ζητώντας βοήθεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής στη Λεμεσό, όπου έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν περιέγραψαν σοκαρισμένοι την εικόνα της γυναίκας, η οποία ήταν πληγωμένη σε όλο της το σώμα ενώ έκλαιγε κι έδειχνε τρομερά φοβισμένη.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. Μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της άτυχης γυναίκας, ομάδα αστυνομικών πήγε στο διαμέρισμα και βρήκε τον 38χρονο βιαστή να προσπαθεί να καθαρίσει τα έπιπλα και το πάτωμα του σπιτιού του για να εξαφανίσει στοιχεία και τεκμήρια.

Ο βιαστής πρόλαβε και έριξε στα σκουπίδια διάφορα ρούχα και αντικείμενα τα οποία ωστόσο εντόπισε η Αστυνομία. Εξίσου σοκαριστική ήταν και η ψυχραιμία με την οποία ο δράστης αντιμετώπισε τους αστυνομικούς και γενικότερα την όλη κατάσταση.

Η άτυχη γυναίκα μητέρα δύο παιδιών εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος πιστοποίησε τους ξυλοδαρμούς και τη βία που υπέστη.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Γενικό νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ ενώ δεν κατάφερε ακόμη να δώσει πλήρη κατάθεση.

Ο 38χρονος στις απαντήσεις του δεν αποσαφηνίζει πόσες ώρες ή μέρες είχε κλειδωμένη στο διαμέρισμά τους την άτυχη γυναίκα και την κακοποιούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου