Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Miley Cyrus: Για 4η μέρα στο νοσοκομείο - Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας της

 
 
Στο νοσοκομείο παραμένει για τέταρτη μέρα η Miley Cyrus. Η γνωστή τραγουδίστρια εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη μετά από σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε φαρμακευτική αγωγή αντιβιοτικών...
 
Η αλλεργία της προκάλεσε πρόβλημα στο λαιμό και εξανθήματα σε όλο της σώμα, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να μείνει στο νοσοκομείο μέχρι και 27 ημέρες. Η αλλεργική αντίδραση του οργανισμού της χρειάζεται από 5 έως 27 μέρες για να γιατρευτεί πλήρως και οι θεράποντες ιατροί της δεν πρόκειται να της δώσουν εξιτήριο, αν δεν παρουσιάσει πρώτα σημάδια βελτίωσης.
 
Η ίδια, μάλιστα, εξουθενωμένη και στενοχωρημένη που αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της ανέβασε και μια φωτογραφία στο twitter ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές της.

 
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, η Miley Cyrus, εκτός από την αλλεργία αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα. Όπως αναφέρεται, η εκκεντρική σταρ πάσχει από ταχυκαρδία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε έμφραγμα, αν συνεχίσει να ακολουθεί τον ίδιο, ξέφρενο τρόπο ζωής και γι\' αυτό οι γιατροί της έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου