Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Σάλος από το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του περιπτερά από άντρες των ΜΑΤ - Αστείες δικαιολογίες πως άφησαν 20 ευρώ και δεν έκλεψαν τα νερά

 

 

- Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε διοικητική έρευνα και ανέθεσε την προανάκριση στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων
- Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός εργαζόμενος στο περίπτερο να αντιδρά, όταν τον τραβούν από την μπλούζα
- Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι άντρες των ΜΑΤ άφησαν 20 ευρώ στο περίπτερο για τα νερά
- Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως ο εργαζόμενος στο περίπτερο δεν θέλησε να εξυπηρετήσει τους ματατζήδες που βρίσκονταν στα επεισόδια στα Εξάρχεια
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
....

Το αποκαλυπτικό βίντεο που αποκαλύφθηκε μετά τα επεισόδια στα Εξάρχεια και το οποίο δείχνει άντρες των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν εργαζόμενο σε περίπτερο και να κλέβουν νερά, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ και πονοκέφαλο, καθώς πολλές φορές καλείται να απολογηθεί για τη δράση των ΜΑΤ.

Στο βίντεο φαίνεται πως οι άντρες των ΜΑΤ ορμούν σε ένα περίπτερο στην περιοχή των Εξαρχείων και προπηλακίζουν χωρίς λόγο έναν άντρα, ο οποίος προσπαθεί να προστατευτεί και φωνάζει πώς είναι εργαζόμενος του περιπτέρου.

Η επίθεση στον άνθρωπο που δουλεύει στο περίπτερο φαίνεται ξεκάθαρα στο συγκεκριμένο βίντεο, ενώ ο ίδιος ακούγεται να φωνάζει: ρε είστε καλά, θα κλέψετε τα νερά;" Εκείνοι τον αρπάζουν από την μπλούζα και στην κυριολεξία προσπαθούν να τον σύρουν, ενώ εκείνος συνεχίζει να φωνάζει πως είναι εργαζόμενος στο περίπτερο.

Υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας είδαν το βίντεο που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και εν συνεχεία με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής έρευνας, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί προανάκριση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι άντρες των ΜΑΤ δεν θέλησαν να κλέψουν νερά, αλλά πήραν τα νερά αφήνοντας 20 ευρώ στον εργαζόμενο του περιπτέρου, ο οποίος σύμφωνα πάντα με αυτές τις πληροφορίες δεν θέλησε να τους εξυπηρετήσει.

Ωστόσο, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση που ο εργαζόμενος δεν ήθελε να τους εξυπηρετήσει για οποιονδήποτε λόγο θα πρέπει να σημειώσουμε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να το κάνει και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται τέτοιου είδους ενέργειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

1 σχόλιο:

  1. Τα 20 ευρω αντιστοιχουν σε 40 μπουκαλακια νερου.Ποιον κοροιδευουν ?.Επισης να ελεγχθει ο περιπτερας αν εξεδωσε α.λ.π. Δεν ντρεπομαστε λιγακι.Λιγη τσιπα δεν υπαρχει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή