Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Θρίλερ με δεύτερο πτώμα στην Κοζάνη – Ο δολοφόνος βρίσκεται ήδη στη φυλακή;

 

 

Το πτώμα ενός άνδρα, νεαρής ηλικίας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες, εντόπισαν το βράδυ του Σαββάτου οι αρχές σε περιοχή κοντά στο Καλονέρι της Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Kozanimedia, υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για δολοφονία και τα στοιχεία “δείχνουν” τον 26χρονο Αλβανό, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη φυλακή για τη στυγερή δολοφονία ενός 52χρονου βοσκού.

Πηγές αναφέρουν ότι ο 26χρονος, φέρεται να υπέδειξε το σημείο της δολοφονίας, ενώ εξετάζεται το εάν υπήρξαν και άλλοι συνεργοί.

Ο 26χρονος είχε συλληφθεί στις αρχές Ιουλίου μαζί με έναν 51χρονο, επίσης Αλβανό για τη δολοφονία του βοσκού, πατέρα πέντε παιδιών, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από τις 9 Ιουνίου όταν εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καλονερίου στην Κοζάνη.

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε θαμμένη κοντά σε μια φάρμα με γουνοφόρα ζώα στην περιοχή του πρώην δημαρχείου Ασκίου του Δήμου Βοΐου!

Ο 26χρονος Αλβανός ομολόγησε ότι μαζί με έναν 51χρονο συμπατριώτη του δολοφόνησαν τον ομοεθνή τους για να του αρπάξουν 400 ευρώ, τα οποία είχε πληρωθεί από τον εργοδότη του, έναν κτηνοτρόφο στο Καλονέρι. Μάλιστα, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχαν θάψει το πτώμα.

Ο δράστης υποστήριξε ότι τη δολοφονία διέπραξε ο δεύτερος Αλβανός που, όπως ισχυρίζεται, χτύπησε στο κεφάλι το θύμα με έναν «κάβουρα» προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Πηγή: kozanimedia.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.
    ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή