Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Ο Αλβανός μάλωσε για μια κοπέλα, λένε μαρτυρίες

 

 

Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Ο Αλβανός μάλωσε για μια κοπέλα, λένε μαρτυρίες

 

 

Τι λέει ο ανιψιός του ιδιοκτήτη - Μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ασχολείται με ναρκωτικά και πορνεία ο δράστης σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ - Μέλος εγκληματικής οργάνωσης ο Αλβανός

Τη μαρτυρία ότι ο Αλβανός που άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων μπαρ στο Μικρολίμανο είχε προηγουμένως μαλώσει για μια κοπέλα, ερευνούν οι αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τον ανιψιό του ιδιοκτήτη «έτσι απλά, ελληνάδικο» οι θαμώνες του μπαρ υποστηρίζουν ότι ο δράστης «μάλωσε για μια κοπέλα».





Από τις μαρτυρίες που έχει συγκεντρώσει η Ελληνική Αστυνομία προκύπτει ότι ο Αλβανός μπήκε στο μαγαζί μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με δύο ακόμη άτομα. Δεν δημιούργησε πρόβλημα, ούτε έκανε φασαρία, λένε αστυνομικοί.

Κάποια στιγμή, λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Αλβανός δράστης μίλησε με κάποια κοπέλα, ήπιε ένα ποτό και οι άλλοι δύο με τους οποίους είχε πάει στο μαγαζί του ζητούσαν να φύγουν.

Κι ενώ ο ηλικίας 30 ως 35 ετών άνδρας έφυγε από το μαγαζί, περίπου 15 λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα επέστρεψε στο μπαρ της ακτής Δηλαβέρη από την οδό Φιλίππων. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, πρώτα πυροβόλησε στον αέρα και έπειτα έστρεψε προς το «ελληνάδικο» και άρχισε να πυροβολεί με το καλάσνικοφ κατά ριπάς ουρλιάζοντας: «Θα χυθεί αίμα».

Ο Αλβανός, που φορούσε μαύρα ρούχα μόλις άδειασε τις σφαίρες που είχε προς τους θαμώνες του μπαρ εξαφανίστηκε. Η πληροφορία ότι διέφυγε με ταξί δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Στην ΕΛΑΣ έχουν φωτογραφία του δράστη και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο «μανιακός» με το καλάσνικοφ είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ασχολείται με διακίνηση ναρκωτικών και κυκλώματα πορνείας. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο Αλβανός που δεν φαίνεται να είχε συνεργάτες όταν πυροβόλησε εναντίον των θαμώνων στο μπαρ του Μικρολίμανου τραυματίζοντας 15 νέους, εννέα εκ των οποίων νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό, το Αττικόν, τον Ερυθρό Σταυρό και το Θριάσιο.

Τρείς από τους τραυματίες νοσηλεύονται, μάλιστα, σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για μια
νεαρή η οποία βρίσκεται στο Αττικόν με τραύμα στο κεφάλι και δύο άντρες, έναν 30χρονο και έναν 39χρονο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό.



Επιπλέον, λένε αστυνομικές πηγές, φαίνεται ότι ο Αλβανός δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε ανοίξει πυρ σε καφενείο στον Αγιο Παντελεήμονα και στο Μεταξουργείο, όπου είχε σκοτώσει έναν θαμώνα του καφενείου.

δες το βίντεο εδώ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου