Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο αλβανός που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο - Στη δημοσιότητα το όνομά του - Ολόκληρο το βίντεο από την στυγνή επίθεση

 

 

- Δραματικές οι εικόνες από το νέο, ολόκληρο βίντεο στο Μικρολίμανο
- Η σοκαριστική ηρεμία του δράστη πριν "αδειάσει" το καλάσνικοφ σε ένα γεμάτο μαγαζί
- Απίστευτα γραφειοκρατικά εμπόδια για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του!
- Από πόρτα σε πόρτα τον αναζητούν οι αστυνομικοί
- Επανέρχεται το σενάριο του διαπληκτισμού του δράστη με νεαρή γυναίκα
- Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον serial killer να φεύγει εκνευρισμένος από το μαγαζί στο Μικρολίμανο

Το όνομα του αλβανού κακοποιού που αναζητείται από τις αρχές έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, και πρόκειται για τον 31χρονο Μπάκο Άρβερ.
Όσο περνούν οι ώρες, νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την απίστευτη επίθεση στο κατάστημα του Μικρολίμανου.

Φωτό από δελτίο mega
Φωτό από δελτίο mega
Το νέο στοιχείο είναι το νέο βίντεο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega και το οποίο αποτυπώνει όλο το χρονικό της επίθεσης.

Λεπτό προς λεπτό έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του δράστη, ο οποίος περπατά απόλυτα ήρεμος, κρατώντας στο χέρι το καλάσνικοφ, επιβεβαιώνοντας τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν οι αστυνομικοί, όπως αδίστακτος, παρανοϊκός και στυγνός εγκληματίας.


Γραφειοκρατία....


Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο λόγος που ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του αλβανού κακοποιού, είναι η γραφειοκρατία!

Κι αυτό διότι για να δημοσιευτούν τα στοιχεία ενός καταζητούμενου, θα πρέπει αυτό να έχει πρώτα κοινοποιηθεί στον δράστη, κάτι που όμως είναι αδύνατον εφόσον δεν έχει ακόμη συλληφθεί!

Φαύλος κύκλος, λοιπόν κι έτσι οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να θυροκολλήσουν την απόφαση στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής, από όπου εκείνος φυσικά έλειπε. Τώρα οι αρχές πρέπει να περιμένουν 48 ώρες κι αν ο κακοποιός δεν κάνει... ένσταση, τότε θα μπορούν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία του.


Μία γυναίκα η αιτία;


Για τα μάτια μιας γυναίκας. Το συγκεκριμένο σενάριο επανέρχεται και μάλιστα δυναμικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έρχονται ασταμάτητα, σχετικά με την δίχως προηγούμενο επίθεση στο Μικρολίμανο.



Σύμφωνα λοιπόν με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης βρισκόταν μέσα στο μπαρ του καταστήματος και συνομιλούσε με δύο νεαρές γυναίκες, τις οποίες φαινόταν να γνώριζε.

Την περισσότερη ώρα μάλιστα συνομιλούσε με την μία από τις δύο, χωρίς τίποτα να προμηνύει την σοκαριστική συνέχεια...


Ο τσακωμός, ο λογαριασμός, το "γάζωμα"


Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης φάνηκε να έχει έναν διαπληκτισμό με την κοπέλα που συνομιλούσε την περισσότερη ώρα.

Ο αλβανός φυγάς αφού πέταξε ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ στο μπαρ, σηκώθηκε κι έφυγε φανερά εκνευρισμένος, με την σοκαριστική συνέχεια να είναι γνωστή...

Μετά από 10 λεπτά επέστρεψε και σκόρπισε τον τρόμο, αδειάζοντας το καλάσνικοφ στο κατάστημα ενώ αυτό φαίνεται να έχει μεγάλη σημασία, είναι πως οι περισσότερες σφαίρες είχαν κατεύθυνση προς τη μεριά που οι δύο κοπέλες, θαμώνες του μπαρ, διασκέδαζαν.

Δείτε τι είχε δηλώσει στο newsIT ο ανιψιός του ιδιοκτήτη το επόμενο πρωί μετά την επίθεση



Ακόμη, να σημειώσουμε πως η μία από τις δύο κοπέλες με τις οποίες συνομιλούσε ο στυγνός κακοποιός είναι μία εκ των τραυματιών από το "γαζωμα" του μαγαζιού, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.


Σχετίζεται το Μεταξουργείο;


Την ίδια ώρα, μεγάλη εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί στους αστυνομικούς, τυχόν συσχέτισης του φονικού στο Μεταξουργείο, με την επίθεση στο Μικρολίμανο.


Θυμίζουμε πως στο Μεταξουργείο, είχε χάσει την ζωή του ένας 43χρονος άνδρας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, από τα πυρά του αδίστακτου φυγά, ωστόσο το ενδιαφέρον κομμάτι της υπόθεσης είναι πως το άλλο θύμα εκείνης της επίθεσης, φέρεται να γνωρίζει τον αδίστακτο πιστολέρο.

Οι άνδρες της αστυνομίας εξετάζουν προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείουν τίποτα...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ


newsit.gr 

δες εδώ τα βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου