Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ελένη Μενεγάκη: «Άναψε» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της



Στο Golden Hall βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, με εμφανή σημάδια εγκυμοσύνης, υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους φίλους και θαυμαστές της, προκειμένου να μετρήσουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα.


Η παρουσιάστρια ήταν τυπική στο ραντεβού της και στις 17.00 εμφανίστηκε στο εμπορικό κέντρο. Αρχικά, πόζαρε στους δεκάδες φωτογραφικούς φακούς που ήταν εκεί, ενώ στη συνέχεια, αποσύρθηκε για λίγη ώρα στους εσωτερικούς χώρους του πολυκαταστήματος.

Σχεδόν μία ώρα αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε και πάλι, και με ιδιαίτερη ευγένεια, πόζαρε και πάλι στους φωτογράφους, χωρίς, όμως, να κάνει δηλώσεις. Στο πλευρό της βρέθηκαν τα τρία της παιδιά, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια, ο αδερφός της, Θοδωρής και ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Όπως επιβαλλόταν, έκανε τη κλήρωση για δεκάδες δώρα που έδωσαν τα μαγαζιά που φιλοξενούνται στο Golden Hall και καλωσόρισε στη σκηνή την Θωμαή Απέργη, τον Κώστα Μαρτάκη, το συγκρότημα Μέλισσες και μια παρέα με 30 παιδιά από το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Ακριβώς, μετά την εντυπωσιακή παρέλαση των ολόχρυσων μολυβένιων στρατιωτών, η «ωραία Ελένη» έδωσε το σύνθημα για να ανάψει το δέντρο, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη της γιορτινής περιόδου.
Εκατοντάδες άνθρωποι με τις οικογένειές τους έδωσαν το «παρών» στη γιορτή και, όπως ήταν φυσικό, είχαν την περιέργεια για το αν είναι ή όχι τελικά έγκυος η παρουσιάστρια.
Δείτε τα αποκλειστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, αλλά και τη στιγμή της φωταγώγησης του δέντρου:
Menegaki Martakis φωτογραφία 3 φωτογραφία 2 φωτογραφία 1 menegaki FullSizeRender menegaki IMG_1017.

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου