Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

"Ήμουν μεθυσμένος, δεν θυμάμαι τι έγινε" είπε ο Αλβανός μακελάρης για το Μικρολίμανο - "Με πλήρωσαν για να τους γαζώσω στον Αγ. Παντελεήμονα"

 

 

- Ο Αλβανός κακοποιός υποστήριξε στην προανάκριση ότι έφυγε με ταξί από το Μικρολίμανο
- Παραδέχτηκε μια ληστεία σε ανταλλακτήριο Western Union
- Αύριο Πέμπτη μετά τις 12 το μεσημέρι θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά 
- Όλο το χρονικό από την επιχείρηση της σύλληψης

Δεν θυμάται τίποτα από όσα έγιναν στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Αλβανός μακελάρης, καθώς ήταν μεθυσμένος και έφυγε από εκεί με ταξί. Αυτό υποστήριξε κατά την προανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit. 

Η ΕΚΑΜ έξω από το διαμέρισμα του 31χρονου Αλβανού
Η ΕΚΑΜ έξω από το διαμέρισμα του 31χρονου Αλβανού
Όσον αφορά στη δολοφονία 42χρονου σε καφέ μπαρ στο Μεταξουργείο, ο 31χρονος αρνήθηκε ότι το έκανε, ενώ για την επίθεση στο καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα υποστήριξε ότι αυτός ήταν ο δράστης, αλλά πήρε την εντολή από κάποιους που είχαν διαφορές με τον ιδιοκτήτη. Επίσης, παραδέχτηκε ότι έκανε μια ληστεία σε ανταλλακτήριο Western Union.
Ο Αλβανός μακελάρης θα βρεθεί αύριο, Πέμπτη, μετά τις 12 το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά. Προηγήθηκαν διαβουλεύσεις μεταξύ των εισαγγελέων, καθώς καταβλήθηκαν προσπάθειες για να προστεθούν στο ένταλμα για το Μικρολίμανο και οι υπόλοιπες εκκρεμείς δικογραφίες, ώστε η μεταγωγή του ενώπιον εισαγγελέα να γινόταν στην Αθήνα.
Έρευνες της ΕΚΑΜ στην περιοχή όπου έμενε ο Αλβανός μακελάρης
Έρευνες της ΕΚΑΜ στην περιοχή όπου έμενε ο Αλβανός μακελάρης


Η επιχείρηση σύλληψης


Ο 31χρονος Αλβανός με το καλάσνικοφ που σκόρπισε τον τρόπο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μικρολίμανο συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από οργανωμένη επιχείρηση ανδρών της Ασφάλειας και της ΕΚΑΜ.

Ο Μπάκο κρυβόταν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Γουδή, το οποίο είχε νοικιάσει πριν από περίπου ένα χρόνο ένας 23χρονος συμπατριώτης του, ο οποίος επίσης συνελήφθη και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Η επιχείρηση για τη σύλληψή του έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Σε ένα υπόγειο στην οδό Αγίας Λαύρας 36 στου Γουδή άνδρες της ασφάλειας και των ΕΚΑΜ μπήκαν στο υπόγειο από μια πόρτα που επικοινωνεί με τον ακάλυπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις μέρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό στο Μικρολίμανο ο μανιακός με το καλάσνικοφ, ο Αρμπέρ Μπάκο εντοπίστηκε να κοιμάται μαζί με συνεργό του στο υπόγειο διαμέρισμα.


Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν το κτήριο και με μια αστραπιαία επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Πληροφορίες από υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας αναφέρουν ότι οι πληροφορίες για το κρυσφήγετο του αλβανού κακοποιού έφτασαν στην αστυνομία από συμπατριώτες του.


Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αρχικά η περιοχή παρακολουθήθηκε διακριτικά και όταν οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν πως όντως ο Αλβανός βρισκόταν στο διαμέρισμα που είχε υποδειχθεί στην οδό Αγίας Λαύρας το κτήριο περικυκλώθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου