Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η άγνωστη ιστορία για την εγκυμοσύνη της Ελένης!



Η Ελένη καθόταν μπροστά στο τζάκι και αναπολούσε τις διακοπές του καλοκαιριού. Τότε που πήρε τη μεγάλη απόφαση να μείνει έγκυος από τον Ματέο. ...

Εκείνη την κομβική στιγμή που άρχισε να μουδιάζει από την αριστερή πλευρά, λίγο πριν πάθει εγκεφαλικό με την εικόνα που αντίκρυσε.
Η Ελένη αναγκάστηκε να βρεθεί για λίγες μέρες στην Αθήνα και να μιλήσει με τους δικηγόρους της για την εξοργιστική απόφαση του δικαστηρίου να δώσει από το υστέρημα της 1,5 εκ ευρώ στον πρώην άντρα της.
Παρόλο που είπε στον Ματέο ότι θα μείνει πέντε μέρες στην Αθήνα, δυο μέρες μετά και λίγο πριν πάθει υστερία ακούγοντας από το στόμα των δικηγόρων της ότι δύσκολα θα κερδίσουν την έφεση που κατέθεσαν, τα παράτησε όλα και ταξίδεψε στα Άχλα.

Που να ήξερε ότι θα ήταν καλύτερα να της κοπούν τα πόδια, παρά να αντικρύσει όσα αντίκρισε στο ξενοδοχείο του αγαπημένου της; Μεσημέρι λοιπόν και η Ελένη μες στο πανάκριβο τζιπ της, διασχίζει τον ιδιωτικό χωματόδρομο που οδηγεί στο κυρίως οίκημα του κτήματος.

Καιρό τώρα σκεφτόταν να βγάλει μερικές χιλιάδες ευρώ απ το υστέρημα της και να κάνει δώρο στο Ματέο την ασφαλτόστρωση, καθώς το χώμα της έκανε τζίβα το μαλλί, αλλά με τις οικονομικές απαιτήσεις του Λάτσιου θα έμενε για πολύ καιρό χωματόδρομος.

Μες στα νεύρα και εντελώς εξοργισμένη, πάρκαρε δίπλα στον κήπο, όπου έχει στρωθεί με γκαζόν, λουλούδια και τραπεζάκια όπου πολλές φορές κάθονταν οι πελάτες του ξενοδοχείου ώστε να λιαστούν ή να χαλαρώσουν πίνοντας το καφεδάκι τους ή διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Και τότε την είδε: Μια δίμετρη ξανθιά καλλονή τεντωνόταν ναζιάρικα πάνω σε μια ξαπλώστρα διαβάζοντας ένα βιβλίο που απ όσο μπορούσαν να τη βοηθήσουν τα μάτια της, ήταν γραμμένο στα αγγλικά.

Το τέλειο σώμα της δεν είχε ίχνος κυτταρίτιδας και τα πόδια της ήταν σχεδόν διπλάσια από της Ελένης. Ένα κύμα ζήλιας και φθόνου ήρθε να την κατακλύσει, ειδικά όταν διαπίστωσε πως η τσάντα θαλάσσης που βρισκόταν δίπλα της, όπως και οι πλατφόρμες της ανήκαν σε έναν πανάκριβο οίκο του εξωτερικού.

Η Ελένη έφυγε βιαστικά από τα Μελίσσια το πρωί, φορώντας σαγιονάρες, μπλουζάκι και σορτσάκι που της είχε αγοράσει η μαμά της από τη λαϊκή, καθώς τα ακριβά κομμάτια που της κάνουν δώρο κατά καιρούς τα πιο ακριβά μαγαζιά των βορείων προαστίων, τα κρατά προίκα για τις κόρες της.
Σκέφτηκε ότι το μαλλί της είναι τζίβα απ το χωματόδρομο και στο πρόσωπο φορούσε μόνο ένα ταπεινό φούξια λιπ-κλος. Δεν έπρεπε να αντιδράσει σπασμωδικά. Η Ελένη ήταν γνωστή για την ψυχραιμία της. Δεν αντέδρασε ούτε όταν έπεσαν οι αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα, θα έχανε την ψυχραιμία της για μια κοκάλω που δεν ήξερε καν αν κινδυνεύει από αυτή;

Παράτησε ξεκλείδωτο το τζιπ και κατευθύνθηκε προς τα μποστάνια. Σφύριξε συνθηματικά και αμέσως γύρω της μαζεύτηκαν τρεις Πακιστανοί. Ήταν οι εργάτες του κτήματος, τους οποίους είχε απειλήσει πως αν δεν της λένε τι κάνει ο Μάκης όσο λείπει, θα τους έστελνε το αλλοδαπών.

Ο κόσμος σκοτείνιασε γύρω της, (και δεν ήταν απ το χρώμα των πακιστανών), όταν την πληροφόρησαν ότι η κοπέλα στην ξαπλώστρα είναι η ελληνοαμερικάνα πρώην του Μάκη. Έβγαλε από την τσέπη της δυο ευρώ, τους τα έδωσε να πιουν μια μπύρα στα τρία και κατευθύνθηκε προς το κυρίως οίκημα.

Ο Ματέο ήταν στη ρεσεψιόν και κοιτούσαν με την κοπέλα της ρεσεψιόν τις κρατήσεις. Κλώτσησε τη ρεσεψιονίστ ώστε να εξαφανιστεί από κει και άρχισε να ουρλιάζει! Το τι έγινε, δεν περιγράφεται. Ο Ματέο τελικά τη γλίτωσε με μερικές αμυχές στο χέρι και η Ελένη έχασε ένα νύχι, (τεχνητό), μέχρι να της εξηγήσει ότι η πρώην του είχε κάνει κράτηση με άλλο όνομα, είχε φτάσει μόλις πριν λίγες ώρες και δεν υπήρχε περίπτωση να της δώσει την παραμικρή σημασία.

Έτσι απόφευχθηκαν τα χειρότερα, αλλά μέχρι να ξεκουμπιστεί η ελληνοαμερικάνα από κει, η Ελένη είχε χάσει τον ύπνο της.

Εκείνη ήταν η στιγμή που υποσχέθηκε στον εαυτό της, ότι μόνο με μια εγκυμοσύνη δεν θα κινδύνευε πλέον να της τον πάρει καμία!

newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου