Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Επιστρέφει η Τζένη Μπαλατσινού στο Mega;



Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται τις τελευταίες μέρες για την Τζένη Μπαλατσινού και το Mega. Σύμφωνα ,λοιπόν, με την φημολογία της εποχής αυτό που ακούγεται είναι το γεγονός πως η Τζένη βρίσκεται και πάλι σε συζητήσεις με το Mega, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά που θα ξεκινήσει από Γενάρη να την βρει ξανά στις τηλεοπτικές επάλξεις.


Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια φημολογία που πάει κι έρχεται, η Τζένη Μπαλατσινού σου λέει δεν αποκλείεται να έρθει και με δική της εκπομπή να καλύψει το κενό που θα αφήσει πίσω του το "JOY" στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού τα Σαββατοκύριακα. Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Οντως η Τζένη και το Mega είναι ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια;

"Τα διαβάζουμε κι εμείς όλα αυτά που κυκλοφορούν κατά καιρούς και έχουν να κάνουν με τα μελλοντικά μας σχέδια και αλήθεια δεν ξέρουμε πως ξεφυτρώνουν. Αν με ρωτάς ,λοιπόν, αυτή την στιγμή για το αν είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα χέρια με την Τζένη, σου απαντώ ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα", αποκαλύπτει στο TLIFE υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του Mega και σπεύδει να συμπληρώσει:

"Η Τζένη όπως και πολλοί άλλοι έχει καταθέσει κι αυτή τις δικές της προτάσεις στο κανάλι. Προτάσεις τις οποίες τις έχουμε εδώ στα χέρια μας, τις έχουμε δει και μέχρι εκεί. Αλλωστε, μία αντίστοιχη επαφή με την Τζένη -η οποία πάλι είχε καταθέσει μία δική της πρόταση σε μας-, είχε γίνει και το καλοκαίρι και όπως καταλαβαίνεις δεν προχώρησε. Αν είχε προχωρήσει, θα την είχατε δει στον αέρα. Τώρα έχουμε και πάλι κάποιες προτάσεις, ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και μία πρόταση της Τζένης, αλλά σου επαναλαμβάνω μέχρι εκεί... Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί και για τίποτα δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και φυσικά εννοείται πως δεν έχει τεθεί θέμα συγκεκριμένου σχεδιασμού και προγραμματισμού για αυτή την πρόταση. Τουλάχιστον αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου