Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου



Είναι το μεγάλο της μυστικό. Ένα μυστικό ωστόσο που γνωρίζουν λίγοι. Οι απολύτως μυημένοι. Αυτοί που είναι κοντά της. Πολύ κοντά της.

Θα συνεχίσει στον Alpha η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα αλλάξει ζώνη… τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει μέχρι σήμερα, παρά τις μικρές ανάσες, δεν ικανοποιούν το κανάλι που όμως τη πιστεύει και θεωρεί πως έχει δυνατότητες για κάτι διαφορετικό. Έτσι, από τώρα ξεκινούν οι συσκέψεις για το τι θα παρουσιάσει το χρόνο. Η ίδια θέλει πολύ να επικεντρωθεί σε κοινωνικά θέματα, που τα παρουσιάζει και καλά ενώ δεν αποκλείεται να τη βλέπουμε σε καθημερινή βάση λίγο νωρίτερα από την Ελένη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  από τον Alpha  έχουν ήδη προσεγγίσει την Λάουρα Νάργες αλλά και τη Μαρία Μπεκατώρου ενώ συζητάνε  έντονα και το όνομα του Ευθύμη Ζησάκη που ήταν πέρσι με τη Σπυροπούλου και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Μάλιστα όταν τον κάλεσαν στην εκπομπή άρχισαν  τα «Μου λείπεις σου λείπω» με την Σπυροπούλου να του λέει «και πάλι στην οικογένεια μας είσαι». Ας μην ξεχνάμε πως και η Ζήνα Κουτσελίνη πίστευε πολύ στον Ζησάκη.

nasos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου