Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Έντρομοι γονείς από τη δράση του παιδόφιλου: Βρήκαν ύποπτα μηνύματα στα PC των παιδιών τους




Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το «τέρας» του Περιστερίου


Δεν αποκλείεται τα παιδιά να εξεταστούν και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 40χρονος έχει ασελγήσει πανω τους ή αν τα έχει βιάσει

Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 40χρονου παιδόφιλου από το Περιστέρι, Φίλιππου Λεβέντου, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες ενώ ήταν έτοιμος να ασελγήσει σε βάρος ενός ανήλικου αγόριου το οποίο είχε «ψαρέψει» μέσω του Διαδικτύου.



Με το που δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δράστη, τρεις γονείς έψαξαν τους υπολογιστές των παιδιών τους και διαπίστωσαν έντρομοι πως είχαν επαφές με τον αρρωστημένο άντρα. Αμέσως, όπως αναφέρει η «Εspresso», ενημέρωσαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εξέφρασαν στους αστυνομικούς φόβους ότι τα ανήλικα αγόρια τους μπορεί και να είχαν ακόμη και προσωπική επαφή με τον 40χρονο ιδιοκτήτη μίνι-μάρκετ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν αποκλείεται τα παιδιά να εξεταστούν και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο παιδόφιλος έχει ασελγήσει πανω τους ή αν τα έχει βιάσει.



Ακόμη οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν με σοβαρότητα άλλες τέσσερις καταγγελίες, ενώ συνολικά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει δεχθεί άλλες 40 καταγγελίες γονιών που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους είχαν επικοινωνία με τον «δράκο» του Περιστερίου. Οι γονείς ανακάλυψαν ύποπτα μηνύματα στους υπολογιστές των παιδιών τους και τώρα φοβούνται τι θα αποκαλύψουν οι έρευνες των αστυνομικών.

Πάντως, η ανακρίτρια είναι αποφασισμένη να «ξεψαχνίσει» μέχρι τέλους την φρικιαστική δράση του 40χρονου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου