Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Δέσποινα Καμπούρη: «Αιφνιδιάστηκα πάρα πολύ και νόμιζα ότι η Έλενα έκανε πλάκα»



«Με υποτιμά το ότι κάποιοι είπαν πως ήταν στημένο για να ανεβάσουμε τα νούμερα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό που συνέβη με την Έλενα Παπαβασιλείου.

«Όταν βρίσκεσαι στον αέρα μιας εκπομπής πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι και τις κακές στιγμές σου. Δεν σου φταίει ο τηλεθεατής σε κάτι. Διαφωνίες πάντα υπάρχουν σε έναν διάλογο, σε μια συζήτηση. Καλό είναι να έχεις επιχειρήματα, να είσαι ετοιμόλογος, τέτοιου είδους εντάσεις δεν πρέπει να συμβαίνουν για κανέναν λόγο. Αιφνιδιάστηκα πάρα πολύ και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πλάκα, δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσει εκεί η κατάσταση.

Κατάλαβα ότι δεν ήταν πλάκα όταν είδα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες και άκουσα συγχρονισμένα ένα “ααα” και λέω “όπα, εδώ κάτι συμβαίνει”. Και εκεί κατάλαβα ότι πρέπει κάποιος να είναι ψύχραιμος για να μην ξεφύγει η κατάσταση και προτίμησα το δρόμο της ψυχραιμίας. Αλλά αυτά δυστυχώς συμβαίνουν, καλό είναι να μην συμβαίνουν και ελπίζω να μην ξανασυμβούν. Επειδή είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να τιμήσουμε το κανάλι που μας επέλεξε να κάνουμε αυτό, θα το κάνουμε όσο πιο αρμονικά και καλά γίνεται.

Η επόμενη μέρα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αναλόγως πως αισθάνεται ο καθένας, πάντα είναι λίγο μουδιασμένα τα πράγματα, αλλά πάντα κάνουμε μια προσπάθεια και οφείλουμε να την κάνουμε. Όσο περνούν οι μέρες και περνάει και ο καιρός τα πράγματα θα προσπαθήσουμε να εξομαλυνθούν και να είναι μια χαρά.

Δεν μιλήσαμε μετά το συμβάν γιατί είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού και έπρεπε να φύγω κατευθείαν. Επίσης πιστεύω ότι όταν είμαστε εν βρασμώ και όταν τα πράγματα είναι περίεργα και φορτισμένα, καλό θα είναι να μην κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Το χειρότερο απ' όσα ειπώθηκαν, εμένα αυτό με πείραξε απ' όλα, είναι ότι κάποιοι είπαν ότι ήταν στημένο και ότι το κάναμε για να ανεβάσουμε τα νούμερα. Αυτό με υποτιμά όσο δεν μπορείς να φανταστείς».

δες το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου