Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ο Νίκος Μουρατίδης αποκαλύπτει ποιο είναι το πασίγνωστο GAY ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Το γυμνασμένο παιδί και ο τριχωτός... Τούρκος!



Ο Νίκος Μουρατίδης αποκαλύπτει πολλά στο blog του σχετικά με το ειδύλλιο που έχει σκάσει σαν βόμβα στην ελληνική showbiz, με πρωταγωνιστές δυο κούκλους ηθοποιούς!

Διαβάστε τί γράφει αναλυτικά ο Νίκος Μουρατίδης:
Ο ένας από Κύπρο, ο άλλος από Ελλάδα. Ο Κύπριος υποτίθεται τα πάει καλά, πλασάρει και κάποιες δήθεν γκόμενες σε φωτογραφίες και όλα καλά. Εδώ και χρόνια πολιορκεί τον Έλληνα, ο οποίος έλεγε σε δικούς του ανθρώπους ότι δεν τον θέλει γιατί είναι σαν βρώμικος, τριχωτός Τούρκος!!!! Ωραίο παιδί ο Έλληνας, γυμνασμένο, που αφού κρεβατώθηκε με όλους τους gay της καλλιτεχνικής πιάτσας, και αφού όλοι μετά από λίγο τον έκαναν πέρα, βρέθηκε σε αδιέξοδο. Να φανταστείτε είναι 30αρης, χωρίς δεκάρα τσακιστή, χωρίς σπίτι (τον φιλοξενούσαν στην Αθήνα), χωρίς τίποτα. Έμεινε ρέστος λοιπόν και από γκόμενους, και από δουλειά και από λεφτά... κι' έτσι αναγκάστηκε να τα μαζέψει και να πάει Κύπρο για να τον σπιτώσει και να τον συντηρεί ο Κύπριος, και να τον βολέψει και σε καμία δουλίτσα. Αυτό είναι εν ολίγοις το story... μην μπερδεύεστε λοιπόν. (Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να γράψω ονόματα όπως καταλαβαίνετε).
Το στόρι εν συντομία:
Ένα φλογερό ειδύλλιο που οδεύει ολοταχώς προς συγκατοίκηση ζουν εδώ και έξι μήνες δύο ανερχόμενοι πρωταγωνιστές. Πριν από λίγες μέρες οι δύο εντυπωσιακοί ζεν πρεμιέ που αποτελούν το αντικείμενο του πόθου για πολλές γυναίκες, οι οποίες δεν γνωρίζουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, γιόρτασαν με ένα ρομαντικό δείπνο το πρώτο εξάμηνο της παθιασμένης σχέσης τους. Είχαν κάθε λόγο να χαίρονται, καθώς την περίοδο αυτή ετοιμάζουν με πυρετώδεις εργασίες την ερωτική φωλίτσα που θα στεγάσει το πάθος τους και μάλιστα εκτός Ελλάδας.
Το ζευγάρι, που έχει γίνει talk of the town, καθώς δεν κρύβει τον έρωτά του, και μάλιστα το ειδύλλιο έχει φτάσει έως τα αυτιά των υπευθύνων του τηλεοπτικού σταθμού προκαλώντας τους αμηχανία.
Ο Κύπριος συνεχίζει να αφήνει να εννοηθεί πως έχει κοπέλα. Φωτογραφίζεται μαζί της συνεχώς και ανεβάζει τις selfies τους στο διαδίκτυο, παρ' όλο που έχει ταλαιπωρηθεί από προηγούμενες σχέσεις του, μία εκ των οποίων ήταν γυναίκα συμπατριώτισσά του που ήρθε στην Αθήνα για να κάνει καριέρα στη showbiz. Εκείνη, όπως λένε άτομα από το περιβάλλον του ηθοποιού, δεν γνώριζε τη διπλή σεξουαλική ταυτότητά του, παρότι είχαν φτάσει πιπεράτες ιστορίες στα αυτιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου