Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Χαμός: Έγιναν μαλλιά κουβάρια Μελέτη - Ραχήλ στο δελτίο (vds)



Δεν ξέρουμε αν φταίνε οι πλανήτες, πάντως, εκεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Epsilon υπάρχει μεγάλη ένταση. Μία μέρα μετά το χαμό με καλεσμένη της τη δήμαρχο της Τήλου, η Ελεονώρα Μελέτη έγινε... μπίλιες με τη Ραχήλ Μακρή!

Χαμός στην κυριολεξία έγινε την Πέμπτη (16/4) στο δελτίο της Μελέτη, όπου η παρουσιάστρια έγινε μαλλιά κουβάρια με τη βουλευτή του Σύριζα, με αφορμή τη life style φωτογράφηση της για εβδομαδιαίο περιοδικό. Η Ελεονώρα ζήτησε από την καλεσμένη της να σχολιάσει τα όσα ακούγονται μετά τη φωτογράφηση, ότι αυτή δεν συμβαδίζει με τον ιδεολογικό χώρο του κυβερνώντος κόμματος, και ότι έγινε σε μία κρίσιμη για τη χώρα περίοδο.

Αυτό ήταν. Η Μακρή έγινε έξαλλη και σε υψηλούς τόνους απάντησε στην παρουσιάστρια, υπενθυμίζοντας της ότι και η ίδια υπηρέτησε το Life style. Η Μελέτη με τη σειρά της απάντησε στους ίδιους υψηλούς τόνους και για αρκετά λεπτά επικράτησε μία.... χάβρα, με τις δύο κυρίες να μιλούν (με τσιρίδες) η μία πάνω στην άλλη.

Η Μακρή κατηγορούσε τη Μελέτη ότι τα ρούχα που φοράει στις εκπομπές κοστίζουν όσο ο μισθός ενός εργάτη, η Ελεονώρα είχε υιοθετήσει ένα απίστευτα ειρωνικό υφάκι και η κουβέντα (λέμε τώρα) έληξε προτού πονέσουν τα αυτιά μας.

 Το επίμαχο βίντεο του τσακωμού ανέβασε η ίδια η Μακρή στο Υοutube με τον τίτλο: "Οι προσωπικές μου επιλογές δεν μπορούν να συγχέονται με τον κοινοβουλευτικό μου βίο". Μάλιστα, υπάρχει και περιγραφή, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: Η Ραχήλ Μακρή αντικρούει τις άνευ προηγουμένου τοποθετήσεις της Ελεονόρας Μελέτη για το τι θα πρέπει να κάνει ένας βουλευτής στην προσωπική του ζωή.

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου