Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ελένη Φουρέιρα VS Νότη Σφακιανάκη: Η ντροπή και η παρακμή



Παρακμιακοί όσοι ακούνε Παντελίδη, ισχυρίζεται ο Νότης Σφακιανάκης; Μόλις βρήκε... τον δάσκαλο του στην Ελένη Φουρέιρα. Όσα είπε για εκείνον και τη συμπεριφορά του.



Πρεμιέρα έκαναν ο Παντελής Παντελίδης και η Ελένη Φουρέιρα, που μίλησαν στους δημοσιογράφους για τη συνεργασία τους, αλλά και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις. Η Φουρέιρα, όμως, δε δίστασε και όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του Νότη Σφακιανάκη, που χαρακτήρισε παρακμιακούς, όλους όσοι έχουν πάει να ακούσουν τον Παντελίδη, πήρε θέση και δεν ακούει και κουβέντα!
«Νομίζω ότι στις μέρες είναι ντροπή να λέμε στον κόσμο ότι είναι παρακμιακός. Ποιος είναι παρακμιακός; Ποιος είναι και ποιος δεν είναι; Δηλαδή, ένας άνθρωπος που ζει στην Καλλιθέα με ελάχιστα λεφτά είναι παρακμιακός και κάποιος που ζει στη Γλυφάδα είναι ανώτερος. Είναι τεράστιο λάθος. Αυτό είναι μία «ταμπέλα» άσχημη, που ο άνθρωπος που το λέει έχει θέμα δικό του και δεν νομίζω ότι αντιπροσωπεύει εμένα, τον Παντελή ή όλα τα νέα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας μέχρι στιγμής πολλούς να συμφωνήσουν μαζί της.
Άραγε ο Νότης θα αντιδράσει; Θα βρει κάτι να της απαντήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου