Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Συγκλονιστικές εξελίξεις: Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι του πατέρα της 4χρονης Άννυ...



Νέα διάσταση στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ δίνει η αποκάλυψη ότι στα διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα όπου έμενε ο πατέρας της μικρής βρέθηκε γενετικό υλικό και ίχνη αίματος.

Το διαμέρισμα έκαναν φύλλο και φτερό τις προηγούμενες ημέρες αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναζητώντας απαντήσεις στο αγωνιώδες ερώτημα για την τύχη της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα.
Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι στη Μιχαήλ Βόδα φιλοξενούνταν το μικρό κορίτσι πριν χαθούν τα ίχνη της εδώ και δεκατέσσερις ημέρες.
Αξιωματικοί που ασχολούνταν με την υπόθεση έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες ότι τα σενάρια που πλέον εξετάζονται ήταν δύο αποκλείοντας το σενάριο απαγωγής. Η πρώτη εκδοχή θέλει το κοριτσάκι να δόθηκε για υιοθεσία και το χειρότερο και πιο εφιαλτικό σενάριο είναι να συνέβη ένα ατύχημα στο κοριτσάκι και για το λόγο αυτό να έχει εξαφανιστεί.
Η ποσότητα του αίματος που έχει βρεθεί, κατά πληροφορίες, είναι, πάντως, μικρή και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιου μικροατυχήματος για το 4χρονο κορίτσι αφήνοντας ανοιχτά όλα τα σενάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου