Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πήγαν να λιντσάρουν τον πατέρα που δολοφόνησε την Αννυ




Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα


Πολίτες κινήθηκαν εναντίον του και τον προπηλάκισαν, φωνάζοντας «πώς το έκανες αυτό» - Μαζί και η μητέρα της τετράχρονης, στην οποία ο κόσμος καταλογίζει ευθύνες - Όλο το χρονικό του ειδεχθούς εγκλήματος του πατέρα που σκότωσε και έβρασε το παιδί του

Ασυγκράτητο ήταν το συγκεντρωμένο πλήθος στην Ευελπίδων όταν αντίκρυσε τον πατέρα της τετράχρονης Άννυ, που δολοφόνησε με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο το κοριτσάκι του, στην οδό Ευελπίδων.



Οι πολίτες πήγαν να λιντσάρουν τον άντρα και τη μητέρα της Αννυ, φωνάζοντας «πώς το έκανες αυτό, αλήτη», ενώ οδηγούνταν στον εισαγγελέα.



Από την οργή του κόσμου δεν γλύτωσε ούτε η μητέρα του κοριτσιού, καθώς ο κόσμος πιστεύει ότι έχει ευθύνες για το τραγικό τέλος της μικρής.

Αυτή την ώρα οι δύο γονείς βρίσκονται στον εισαγγελέα και ακολούθως αναμένεται να μεταφερθούν στον ανακριτή.


Το τραγικό τέλος της μικρής Αννυ
Στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, οι σπαρακτικές φωνές και το κλάμα της μικρής Άννυ, τις ημέρες του Πάσχα δεν συγκίνησαν κανέναν... Γιατί πολλοί την άκουγαν να σπαράζει, όμως κανείς δεν το κατήγγειλε. Την 4χρονη άφησε ή ουσιαστικά εγκατέλειψε εκεί η μητέρα της για να πάει στη Γερμανία και το κοριτσάκι έζησε για λίγες ημέρες με τον βιολογικό της πατέρα. Και ο 27χρονος τυφλωμένος από ζήλια για την 25χρονη που τον άφησε και «κομμάτια» από την ηρωίνη ξέσπαγε καθημερινά πάνω στο ίδιο του το παιδί...

Όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και ο Σάββας από τη Βουλγαρία στραγγάλισε (ενδεχομένως και να σκότωσε το κοριτσάκι με γροθιές και κλωτσιές) γιατί – είπε στους αστυνομικούς – το αγαπούσε η πρώην σύζυγός του περισσότερο από αυτόν... 



Οι αστυνομικοί λένε πως όλα αυτά είναι δικαιολογίες από έναν κυνικό, ψυχρό αδίστακτο άνθρωπο καθώς στη συνέχεια με απόλυτη ψυχραιμία και διαύγεια κατέστρωσε σχέδιο για να εξαφανίσει το μικρό αγγελούδι... «Το τεμάχισε στην μπανιέρα, το μαγείρεψε στην κατσαρόλα με ρύζι και στη συνέχεια σε διαφορετικές χρονικές στιγμές το πετούσε σε κάδους απορριμάτων της περιοχής σαν αποφάγια...» είπε στους αστυνομικούς ο Βούλγαρος φίλος του Νίκι, που δεν άντεξε να κρατήσει μέσα του ένα τέτοιο μυστικό.



Το Πάσχα
Ήταν περίπου στα μέσα Απριλίου, εκεί γύρω στο Πάσχα. Η Άννυ περνάει δύσκολες ώρες στο υπόγειο του πατέρα της. Φωνές, ξύλο, κλάματα. Στο σπίτι φιλοξενείται και ο Νίκι που στη συνέχεια αποδεικνύεται καταλύτης για τη λύση του μυστηρίου. Φεύγει και επιστρέφει στη Βουλγαρία αφήνοντας τον 27χρονο μόνο με την Άννυ.

«Ξύπνησα μετά από χρήση ναρκωτικών και είδα την Άννυ νεκρή στον καναπέ. Ήταν άρρωστη, αλλά δεν ήξερα τι είχε. Σκέφτηκα ότι άμα το πω στη μητέρα της θα με εγκατάλειψει για πάντα και αυτή και αποφάσισα να την εξαφανίσω» είπε στους αστυνομικούς ο πατέρας - δολοφόνος, που φυσικά δεν πίστεψαν τις δικαιολογίες του, ότι δηλαδή δεν σκότωσε με τα χέρια του το κοριτσάκι.



Στη συνέχεια αφού εξαφάνισε για πάντα το πτώμα, είπε στην 25χρονη που είχε επιστρέψει από τον φίλο της στη Γερμανία ότι το παιδί εξαφανίστηκε (δεν προκύπτει μέχρι στιγμής ότι αποκάλυψε στην πρώην γυναίκα του πως το σκότωσε) και αφού επισκέφτηκαν αρχικά την πατρίδα τους γύρισαν στην Αθήνα και άρχισαν τα ψέματα...

Στις 21 Απριλίου πηγαίνουν στο «Χαμόγελο του παιδιού» δεν δηλώνουν την εξαφάνιση της Άννυ και τρεις ημέρες αργότερα πηγαίνουν στο Α.Τ Ομονοίας και λένε ότι το παιδί χάθηκε. «Κάθε μέρα μας έλεγαν ένα διαφορετικό σενάριο. Ότι εξαφανίστηκε, ότι το απήγαγαν, ότι χάθηκε μόνο του από το σπίτι. Ακόμα και όταν εντοπίσαμε τη γυναίκα με το παιδί στη Νίκαια (υπήρξε πληροφορία ότι ήταν η Άννυ) και αποδείχθηκε ότι δεν είχαν καμία σχέση, η 25χρονη συνέχισε να επιμείνει ότι μάλλον το κοριτσάκι είναι η κόρη της»  λέει αστυνομικός και προσθέτει «είχαμε καταλάβει ότι να πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι ο ίδιος του πατέρας θα το τεμάχιζε και θα το έβραζε για να εξαφανίσει τα ίχνη του...». 




Ο ρόλος της μητέρας
Αργά χθες το βράδυ συνελήφθη και η μητέρα του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ποια όμως η σχέση της με τη δολοφονία; Σίγουρα –λένε  οι αστυνομικοί – δεν έχει εμπλοκή στο αποτρόπαιο έγκλημα. Γνώριζε όμως τι είχε συμβεί και το έκρυβε; Ήξερε ότι το κοριτσάκι είναι νεκρό και συνέχιζε να το ψάχνει λέγοντας ψέματα στους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους; Η ψυχολογική της κατάσταση χθες, δεν ήταν τέτοια που θα επέτρεπε τους αστυνομικούς να την ανακρίνουν. Είναι όμως θέμα ωρών να αποκαλυφθεί και ο δικός της ρόλος.

Το μεσημέρι η Αστυνομία θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση. «Μόνο το 10% των όσων έχουν συμβεί βγήκαν στη δημοσιότητα. Τα όσα θα αποκαλυφθούν θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο» λέει με νόημα στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει «ίσως μιλάμε για το πιο απεχθές και φρικαλέο έγκλημα του αιώνα...».




Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις
Οι γονείς του άτυχου παιδιού είχαν δηλώσει την δήθεν εξαφάνιση της κόρης τους από τις 24 Απριλίου, ωστόσο εξ αρχής έδιναν αντιφατικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο εξαφανίστηκε το κοριτσάκι γεγονός, που έκανε τους αστυνομικούς να εξετάσουν από την πρώτη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα και τελικά να φτάσουν στην τραγική εξιχνίαση της υπόθεσης.

Στυγκεκριμένα, μετά τη δολοφονία της 4χρονης από τον πατέρα της και τις φρικιαστικές ενέργειες που ακολούθησαν, οι γονείς της Άννυ έφυγαν για τη Βουλγαρία. Όταν επέστρεψαν, αρχικά η μητέρα είχε πει στους αστυνομικούς ότι άφησε τη μικρή σε μία συμπατριώτισσά της. Όπως στη συνέχεια ισχυρίστηκε η μητέρα της 4χρονης, η συμπατριώτισσά της της είπε, μόλις γύρισε από τη Βουλγαρία, ότι είχε πάει με την 4χρονη σε ένα πάρκο στο κέντρο της Αθήνας όπου ξέφυγε από την προσοχή της και τελικά δεν κατάφερε να την εντοπίσει.



Τότε ο πατέρας-δολοφόνος κατηγορούσε στις καταθέσεις του την ίδια του την μητέρα ότι πήρε το παιδί και το έχασε στην παιδική χαρά. Εν τω μεταξύ σχεδόν από μέρα σε μέρα και οι δύο γονείς άλλαζαν τις καταθέσεις τους.

Στη συνέχεια η μητέρα της άτυχης Άννυ άλλαξε το σενάριο βάσει του οποίου το κορίτσι είχε χαθεί από την παιδική χαρά και υποστήριξε ότι το κορίτσι έφυγε από το σπίτι την ώρα που ήταν εκεί ο άντρας της. «Το παιδί βγήκε έξω και χάθηκε. Δεν ήταν κλειδωμένη η πόρτα. Το έχει ξανακάνει και στην πεθερά μου και στη μάνα μου», είχει πει η Ντμιτρίνα στους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα ο 27χρονος πατέρας - δολοφόνος δήλωνε άγνοια για την υπόθεση. Μέχρι χθες που ομολόγησε το φρικιαστικό του έγκλημα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου