Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Σοκ: 33χρονος είχε χαρέμι με... σκλάβες του σεξ και τις βασάνιζε καθημερινά



Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε σε έναν 33χρονο άνδρα που κρίθηκε ένοχος για φρικτή συστηματική κακοποίηση γυναικών.


Ειδικότερα, ο Iqbar Ali, είχε στόχο να κοιμηθεί με όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσε. Στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιούσε 4 γυναίκες σαν σκλάβες του σεξ τις οποίες μάλιστα υποχρέωνε να ζουν στο σπίτι του στο οποίο καταγράφονταν τα πάντα από το σύστημα παρακολούθησης που είχε εγκαταστήσει.

Όπως αποκάλυψε μία από αυτές στο δικαστήριο, κάποια φορά που αντιμίλησε, ο 33χρονος την τιμώρησε καίγοντάς της τα χέρια μέχρι λιποθυμίας.

Μια άλλη γυναίκα με την οποία ο Iqbar έχει κάνει και ένα παιδί εξαναγκάστηκε να σταθεί στο παράθυρο γυμνή με ζωγραφισμένο επάνω της τη λέξη πόρνη, όταν ο "αφέντης" της υποψιάστηκε ότι φλερτάρει με κάποιον άλλον.

Οι γυναίκες έμεναν μαζί του, αφού τους έλεγε ότι έχει διασυνδέσεις με εγκληματίες τους οποίους θα διατάξει να κάνουν κακό στις οικογένειές τους σε περίπτωση που το σκάσουν. Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το ένα από τα θύματά του μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο αφού λιποθύμησε από τα τραύματα που της είχε καταφέρει ο δράστης.

Σε άλλη περίπτωση υποχρέωνε τη μία από τις γυναίκες να κάνει σεξ μαζί του, καθώς εκείνος τη στραγγάλιζε με τη ζώνη του. Από όλες έπαιρνε τα χρήματα που κέρδιζαν από τους μισθούς τους και φυσικά απαιτούσε να ξέρει κάθε στιγμή που βρίσκονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου