Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Η Ζωή έστησε 40 λεπτά τον Αιγύπτιο υπουργό Αμυνας - Δυσαρέσκεια στην αιγυπτιακή αποστολή



Βουλή


Φανερά ενοχλημένος ο κ. Sayed, διατύπωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει, ακυρώνοντας την συνάντηση

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στη Βουλή που εξέθεσε την ελληνική κυβέρνηση η οποία συνεχίζει τις προσπάθειες των τελευταίων ετών για ενίσχυση των διπλωματικών σχέσεων με την Αίγυπτο.



Στο πλαίσιο της επίσκεψης του υπουργού Εθνικής Αμυνας της Αιγύπτου Sedky Sobhi Sayed, ενός εκ των ισχυρότερων στελεχών του καθεστώτος Σίσι, είχε προγραμματιστεί συνάντησή του και με την Πρόεδρο της Βουλής.

Η συνάντηση όμως καθυστέρησε να ξεκινήσει κατά 40 λεπτά λόγω αργοπορημένης προσέλευσης της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Sayed κατά το χρόνο αναμονής ήταν φανερά ενοχλημένος για το «στήσιμο» από την κυρία Κωνσταντοπούλου, δηλώνοντας μάλιστα την πρόθεσή του να αποχωρήσει ακυρώνοντας την συνάντηση. Όταν η Πρόεδρος της Βουλής προσήλθε, έσπευσε να απολογηθεί επικαλούμενη λάθος στο πρόγραμμά της και εξηγώντας πως εκ παραδρομής είχε λάθος ώρα συνάντησης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Αιγύπτιος υπουργός Αμυνας συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον ομόλογό του υπουργό Εθνικής Αμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου