Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Τηλεθέαση: Μπροστά η Μπεκατώρου, μάχη για Σπυροπούλου - Καραβάτου



Δείτε αναλυτικά τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης...


 Τα τηλεοπτικά Σαββατοκύριακα έχουν αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον από τη μέρα που εγκαταστάθηκε σε αυτά η Μαρία Μπεκατώρου και η παρέα της. Ενώ στην τηλεοπτική αρένα μάχονταν ήδη από την αρχή της σεζόν δύο άλλες παρέες, της Κατερίνας Καραβάτου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με τον ερχομό της Μαρίας τα δεδομένα άλλαξαν λίγο...

Μετά την αρχική εκτόξευση της εκπομπής και το φυσιολογικό ...ξεφούσκωμα που ακολούθησε, το Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ δείχνει να σταθεροποιεί την πρωτιά του σε τέτοια απόσταση από τους αντιπάλους του, που κερδίζει ξεκάθαρα την πρώτη θέση στον πίνακα μετρήσεων τηλεθέασης της Nielsen. Συγκεκριμένα, χθες η Μαρία Μπεκατώρου σημείωσε ποσοστό 15,8% στο γενικό σύνολο και 19,8% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε αρκετά μισάωρα πάνω και από το 20%, ενώ δεν απειλήθηκε καμία στιγμή από τους απέναντι.

Στο στρατόπεδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου διαπιστώνουμε μια ανάκτηση του χαμένου -κυρίως από την Μπεκατώρου- κοινού. Το "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" ...ξεκόλλησε από τα μονοψήφια νούμερα και χθες τερμάτισε δεύτερο με 11,1% στο σύνολο και 10,7% στο δυναμικό κοινό.

Όσο για την Κατερίνα Καραβάτου, δεδομένων όλων των συνθηκών, καταφέρνει να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι από τις άλλες δύο κυρίες. Η εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" συγκέντρωσε 9,5% στο γενικό σύνολο το πρωί του Σαββάτου και 8,7% στο δυναμικό.

Γιώργος Σκρομπόλας

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου