Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Σεφερλής-Τσαβαλιά: Χωρίζουν λόγω... Mega!



Όλο τον χειμώνα τα δημοσιεύματα ήθελαν Σεφερλή-Τσαβαλιά να χωρίζουν.Ο χωρισμός για τον οποίο μιλούν τώρα δεν είναι από κλίνης- κοίτης και τραπέζης, αλλά από οθόνης!


Η χρονιά που ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έγιναν τηλεοπτικά πρόσωπα, όχι λόγω συμμετοχής σε σίριαλ αλλά στη θέση των παρουσιαστών, βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της.
Ο αναβρασμός που επικρατεί τις περιόδους όπως αυτή, είναι δεδομένος. Το Mega, που υποχρεούται να κάνει απολογισμό για τη συνεργασία, σύμφωνα με το Λοιπόν, θέλει να κάνει αλλαγές στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, ώστε να έχει ως αποτέλεσμα να «χτυπηθούν» οι ανταγωνιστές και να εξασφαλιστεί μεγαλύτερο μερίδιο από τη διαφημιστική αγορά.
Το δημοσίευμα του Λοιπόν αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι του Mega κάλεσαν τον Μάρκο Σεφερλή και με τα νούμερα ανά χείρας, του εξήγησαν ότι πρέπει να κάνουν αλλαγές, με πρώτη αυτή της αντικατάστασης της Έλενας Τσαβαλιά. Όπως γράφεται η Έλενα Τσαβαλιά δεν κατατρόπωσε τη Φαίη Σκορδά, που σαφέστατα έχει τηλεοπτική πορεία χρόνων ως παρουσιάστρια. Απόλυτα λογικό, βέβαια, ότι δεν θα κατάφερνε η Έλενα Τσβααλιά να την ξεπεράσει στην επιρροή του γυναικείου κοινού ηλικίας 25-44 (που ενδιαφέρει το κανάλι) μέσα σε μία σεζόν.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μάρκος Σεφερλής στενοχωρήθηκε, αντιλαμβανόμενος βέβαια ότι αυτή η δουλειά βασίζεται στο εμπορικό κομμάτι, που φέρνει τα έσοδα. Οι ιθύνοντες γράφεται ότι ήθελαν τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, που αποδείχτηκε «δυνατό χαρτί», αλλά η σύρραξη με τον Ουγγαρέζο έκανε τις συζητήσεις να παγώσουν. Ο Μάρκος Σεφερλής, από την πλευρά του δηλώνει κουρασμένος και εξέφρασε την επιθυμία να μη συνεχίσει και να αφοσιωθεί στο θέατρο και τις επιτυχημένες παραστάσεις. Οι φήμες που φιλοξενούνται στο δημοσίευμα, θέλουν το Mega να έχει ρίξει στο τραπέζι ακόμα και το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου για την πρωινή εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου