Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Δείτε τον Τσίπρα στο πιλοτήριο C-130




Παρακολούθησε τη στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων 2015»


Εικόνες... Τοπ Γκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη - Ο πρωθυπουργός με δερμάτινο μπουφάν της αεροπορίας που έγραφε το όνομά του και γυαλιά ηλίου πήρε θέση στο κόκπιτ του αεροσκάφους 

Την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2015» παρακολούθησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.



Ο πρωθυπουργός έφτασε το πρωί στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί μετέβη στο Πεδίο Ασκήσεων όπου παρακολούθησε την τελική φάση της Στρατιωτικής Άσκησης «Παρμενίων 2015».





Ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά
 και τον στενό του συνεργάτη και υπ.  Επικρατείας  Νίκο Παππά έγιναν δεχτοί με τιμές από αγήματα του στρατού. 




Ο πρωθυπουργός φόρεσε ένα δερμάτινο τζάκετ της αεροπορίας στα δεξιά του οποίου έφερε το έμβλημα της πολεμικής αεροπορίας, ενώ στα αριστερά αναγραφόταν το όνομά του και η ιδιότητά του ως Πρωθυπουργός. Αντίστοιχη ήταν και η ενδυματολογική επιλογή του Πάνου Καμμένου ο οποίος φορούσε ένα μπουφάν παραλλαγής.



Αφού παρακολούθησε την τελική φάση της άσκησης, ο πρωθυπουργός φορώντας το δερμάτινο μπουφάν της αεροπορίας και τα απαραίτητα ακουστικά, κάθισε στο κοκπιτ μεταγωγικού αεροσκάφους  C130 και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του.
























Η σύζυγος του κυρίου Καμμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου