Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Ροτβάιλερ σκότωσε το αφεντικό του λίγες ώρες μετά την υιοθεσία του



Η αστυνομία σκότωσε το σκυλί για να μην επιτεθεί και σε άλλους



Ο φιλόζωος από το Τενεσί βρήκε φριχτό θάνατο από την επίθεση ενός Ροτβάιλερ που είχε υιοθετήσει λίγες ώρες πριν από τοπικό άσυλο φύλαξης ζώων

Το περιστατικό συνέβη στο Τζάκσον του Τενεσί, όπου ο 57χρονος Άντονι Ριγκς βρέθηκε νεκρός από την επίθεση που δέχτηκε από ένα Ροτβάιλερ που είχε υιοθετήσει. Ο Ριγκς είχε πάρει το σκυλί λίγες ώρες πριν στο σπίτι του από ένα τοπικό άσυλο ζώων, όπου το συγκεκριμένο σκυλί όλες τις προηγούμενες ημέρες που βρισκόταν εκεί δεν είχε δείξει κανένα σημάδι επιθετικότητας και ήταν αρκετά φιλικό.



Όμως, μπαίνοντας στο σπίτι, το μεγαλόσωμο Ροτβάιλερ επιτέθηκε χωρίς λόγο στον Άντονι Ριγκς, και του κατάφερε τέτοια χτυπήματα που όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις, ο άτυχος φιλόζωος εξέπνευσε πριν καν φθάσουν στο σημείο οι μονάδες ιατρικής βοήθειας.

Τον 57χρονο ανακάλυψε αιμόφυρτο στο πάτωμα του σπιτιού η γυναίκα του, η οποία δέχθηκε και αυτή επίθεση από το σκυλί, κατάφερε όμως να επιζήσει από τη μανία του, όπως και μια φίλη της που τη συνόδευε. Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να σκοτώσουν το σκυλί, το οποίο προσπάθησε να διαφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου