Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Κόπηκε ξαφνικά εκπομπή του Alpha! Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής!



Την έκοψαν λόγω χαμηλής τηλεθέασης - Ξεκίνησε επαφές με άλλα κανάλια!


 Δεύτερη τηλεοπτική στέγη, δεύτερο κόψιμο από το πρόγραμμα της τηλεόρασης και όμως δε το βάζουν κάτω. Η μάλλον πολύπαθη εκπομπή «ΠίξΕλ» η οποία είχε ξεκινήσει την περασμένη σεζόν στον ΣΚΑΪ, έπειτα κόπηκε και φέτος μετακόμισε στον Alpha, βρίσκεται όπως μαρτυρούν τα όσα γράφει ο παρουσιαστής της Γιώργος Νανούρης ξανά σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης, αφού οι χαμηλές πτήσεις τους πίνακες τηλεθέασης οδήγησαν τους υπεύθυνους να διακόψουν τη μετάδοση της.



«Το ΠίξΕλάκι μας δυστυχώς κόπηκε! Μετά από μια εβδομάδα σκληρών προσπαθειών χάσαμε τη μάχη (ναι,ναι τα νούμερα χαμηλά κλπ). Δόξα το θεό, τα πράγματα πηγαίνουν ανέλπιστα καλά τα τελευταία χρόνια όποτε νομοτελειακά έπρεπε να έρθει και ένα κακό (και μακάρι αυτό να είναι όλο, υπάρχουν τόσο σοβαρά προβλήματα εκεί έξω!). Αυτοί είναι οι κανόνες της τηλεόρασης και τους υπακούμε θέλοντας και μη. Και τα δυο κανάλια που μας φιλοξένησαν, μας φέρθηκαν άψογα και μας εμπιστεύτηκαν, όπως και οι χορηγοί μας. Φυσικά και στενοχωρηθήκαμε, επειδή όμως είμαι τρελός μαχητής και δεν το βάζω εύκολα κάτω και θέλω να διεκδικήσω τους κόπους όλων των συνεργατών, έχουμε αρχίσει ήδη τρέξιμο για νέα στέγη και πιστεύω σε λίγο καιρό ότι θα έχουμε νέα. Μέχρι τότε ευχαριστίες και φιλιά απ όλη την ομάδα αλλά και από μενα σε όλη την λατρεμένη μας ομάδα!
(η φωτό είναι απ το πρώτο γύρισμα του πιλότου)

Κι όπως λέει κι ο Κ. Παπαγιώργης:

"όποιος στη ζωή του δεν παθαίνει ναυάγια και χοντρές χασούρες, δεν τζογάρει, αλλά περνάει με την καθαρή στολή του και αστυπολεί σαν μελαγχολική βασίλισσα, είναι για κλωτσιές"» έγραψε ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «ΠίξΕλ» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου