Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Σκάνδαλο: Οι ΑΝΕΛ διόρισαν αισθητικό σε υπουργείο. Γιατί κάθε υπουργείο πρέπει να έχει την αισθητικό του

 
 
Στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτη Σγουρίδη διορίστηκε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Έβρο, Ειρήνη Βουτσά.


Η κ. Βουτσά, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος και κατατάσσεται στο ΜΚ του 6ου βαθμού ΔΕ κατηγορίας.



Η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ, στις εκλογές του Ιανουαρίου κατατάχθηκε 3η με 810 σταυρούς και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, μετά τις αποχωρήσεις Ουζουνίδη, Τσιομπανίδη και Λελιάτσου, τοποθετήθηκε στην πρώτη θέση της λίστας, στο ψηφοδέλτιο Έβρου των ΑΝΕΛ.



Σε πρόσφατες δηλώσεις της, μετά από επίσκεψή της στο ΥΠΟΜΕΔΙ, η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ, Κορίνα Κρέτσου, ανέφερε ότι το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό Υπουργείο, καθώς οι υποδομές αποτελούν ένα βασικό κορμό της οικονομίας. Και συμφωνούμε όλοι μαζί της.



Για αυτό το πάρα πολύ σημαντικό υπουργείο, η Ειρήνη Βουτσά ως συνεργάτης του Υφυπουργού Υποδομών, είναι αυτό που λέμεο... κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση αφού όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της, σπούδασε Αισθητικός και εργάστηκε ως κτηματομεσίτρια...



Τελικά τι έχει αλλάξει και με την "πρώτη φορά Αριστερά" σε αυτή τη χώρα και τι το νέο φέρνουν τα νέα κόμματα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου