Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Τελευταίο αντίο στην Βάσω Μεϊμαράκη

 

 

Πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να στηρίξουν τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος και την οικογένειά του - Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος 

Φίλοι και συγγενείς της Βάσως Μεϊμαράκη συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να την αποχαιρετίσουν και να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η αδερφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (26.12.2015) νικημένη από τον καρκίνο.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έφτασε στο νεκροταφείο του Ζωγράφου συντετριμμένος. Παρών στο τελευταίο αντίο στην Βάσω Μεϊμαράκη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν επίσης εκεί για να στηρίξουν τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος και την οικογένειά του.

Ανάμεσά τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην βουλευτής του κόμματος Γιώργος Βουλγαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, αλλά και ο Βασίλης Κικίλιας και ο Αδωνις Γεωργιάδης. Παρόντες επίσης ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Δεκάδες είναι τα στεφάνια που έχουν στείλει φίλοι συγγενείς και αγαπημένοι της Βάσως Μεϊμαράκη.


  • Τελευταίο αντίο στην Βάσω Μεϊμαράκη - Αυτή την ώρα η κηδεία της
  • Τελευταίο αντίο στην Βάσω Μεϊμαράκη - Αυτή την ώρα η κηδεία της
  • Τελευταίο αντίο στην Βάσω Μεϊμαράκη - Αυτή την ώρα η κηδεία της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου