Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

"Έφυγε" από τη ζωή ο Λάκης Μπέλλος



Ο δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου.



"Έφυγε" από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου ο δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας Λάκης Μπέλλος.
 

Ο Λάκης Μπέλλος ιδιαίτερα αγαπητός για το καυστικό του χιούμορ, είχε αυτό που λέμε... την ατάκα στο τσεπάκι του. Συνεργάτης της Εφημερίδας των Συντακτών, όπου διατηρούσε τη στήλη "Πάμε Λουκέτο", ενώ έχει χαρίσει άφθονο γέλιο με τα κείμενά του σε επιθεωρήσεις.
Ο Λάκης Μπέλλος νοσηλευόταν τέσσερις εβδομάδες στο νοσοκομείο ΚΑΤ, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων. Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.
Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε με ανάρτηση στο Facebook, ο Γιώργος Μητσικώστας, στενός φίλος και συνεργάτης του Λάκη Μπέλλου:
"Ο αγαπημένος μου φίλος και συνεργάτης κι ένα από τα φωτεινότερα συγγραφικά μυαλά μας "την έκανε" ο μπαγάσας σήμερα. Πέταξε όπως τα διαβατάρικα πουλιά που αγνάντευε από πιτσιρικάς στο χωριό του το Στείρι Βοιωτίας Ο Γιάννης ο άλλος φίλος μας δεν άντεχε 8 χρόνια μόνος του "εκεί" και τον κάλεσε να του κάνει παρέα για να γράφουν από κει τα κεέμενά τους. R.I.P Λάκη Μπέλλο. Καλό σου ταξίδι".


Ο Λάκης Μπέλλος είχε βραβευθεί δυο φορές από την Εταιρία Θεατρικών Συγγραφέων για επιθεωρήσεις που παίχτηκαν στο θέατρο Άλσος και είχαν γραφτεί μαζί με τους: Χάρρυ Κλυνν, Γιάννη Κακουλίδη και Βαγγέλη Μπαλαφούτη. Στην τηλεοπτική εκπομπή "ΜΗΤΣΙ-ΧΩΣΤΑ" στην οποία ήταν ο σεναριογράφος, κέρδισε από το 2001 έως και το 2006 πέντε φορές το 1ο Βραβείο Καλύτερης Σατιρικής Εκπομπής στην τηλεόραση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου