Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Σειρά του Mega που σάρωνε σε τηλεθέαση το 2000, επιστρέφει στην «μικρή οθόνη»!Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη γραφτεί τα νέα επεισόδια!


 Ακόμη ένα σίριαλ που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν βρίσκεται στα σκαριά για να βγει ξανά στη “μικρή οθόνη”, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «MYtv» και της Βίκυς Διαμαντή. Πρόκειται για το «Περί ανέμων και υδάτων», που βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε από το Mega. Η Κάκια Ιγερινού έχει ήδη συμπληρώσει τη συγγραφή του 3ου κύκλου επεισοδίων και έχει κάνει την πρότασή της στα κανάλια, που είδαν με ενδιαφέρον την επιστροφή του πετυχημένου σίριαλ στο πρόγραμμά τους.

Η σεναριογράφος, ωστόσο, ζητά εγγυήσεις: ότι και στον 3ο κύκλο της σειράς θα συμμετέχουν και θα υπάρχουν πίσω από τις κάμερες όλοι όσοι συνεργάστηκαν με τη σειρά στους δύο προηγούμενους κύκλους. Οι άνθρωποι του Mega, που έδειξαν και το έντονο ενδιαφέρον, μιας και πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στο παρελθόν ήταν δικό τους, σκέφτονται την πρότασή της, καθώς τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά και οι συνθήκες ευνοούσαν το στήσιμο μιας πολυδάπανης παραγωγής, ενώ πλέον η οικονομική δυστοκία δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλα ανοίγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου