Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Τραγικός θάνατος 8χρονου με ειδικές ανάγκες στην Πάτρα: Βρέθηκε απανθρακωμένος



Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/1) στις εργατικές κατοικίες Ιτεών της Πάτρας, όταν σε φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα βρήκε το θάνατο ένα 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς βρίσκονταν ο παππούς, η γιαγιά  καθώς και η μικρότερη αδερφή του άτυχου 8χρονου.

Οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο το σώμα του μικρού 8χρονου, κάτω από το κρεβάτι. Ο άτυχος 8χρονος είχε μεταφερθεί από τους γονείς του, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Πάτρα, στο σπίτι του παππού και γιαγιάς, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο.
Ο παππούς του 8χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ,με εγκαύματα με ένα ακόμη αστυνομικό που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα από εισπνοή καπνού.
Επί τόπου βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα, μονάδα του ΕΚΑΒ και αστυνομία.


Στο άκουσμα από τους πυροσβέστες ότι ο μικρός εγγονός της βρέθηκε απανθρακωμένος, δεν άντεξε η γιαγιά του παιδιού και λιποθύμησε.
«Ημασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή... Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο», λέει η τραγική γιαγιά περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο σπίτι.


Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν και η μικρότερη αδελφή του 8χρονου, η οποία όμως σώθηκε γιατί ήταν στο σαλόνι και το ίδιο δωμάτιο με τον μικρό.
Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου