Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος ΓερόπουλοςΟ Γιώργος Γερόπουλος πέθανε τα ξημερώματα, σε ηλικία 54 ετών!

Άλλος ένας συνάδελφος έφυγε νέος! Ο Γιώργος Γερόπουλος πέθανε τα ξημερώματα πέθανε αιφνιδίως, σε ηλικία 54 ετών!

Ο Γιώργος Γερόπουλος σπούδασε φυσικός, αλλά τον κέρδισε η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση.Επί σειρά ετών υπήρξε πολιτικός συντάκτης του Αθήνα 9.84. Ξεκίνησε από τη Σύνταξη Ειδήσεων το 1993 και το 1995 μεταπήδησε στο πολιτικό ρεπορτάζ με ειδίκευση στο ρεπορτάζ των κομμάτων της Αριστεράς, ενώ από το 1997 κάλυπτε το κυβερνητικό ρεπορτάζ.
Από το 1999 έως και τον Φεβρουάριο του 2000 απασχολήθηκε στις εφημερίδες «Ακρόπολις» και «Ακρόπολις της Κυριακής» ως πολιτικός συντάκτης με ειδίκευση στο κυβερνητικό ρεπορτάζ. Από το 1994 έως και το 1997 συνεργάστηκε με το πολιτικό έντυπο ΑΝΤΙ και από το 1997 έως τις αρχές του 1999 με το ναυτιλιακό έντυπο «Εφοπλιστής», ως πολιτικός συντάκτης.
Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Βάλια Πετούρη κι είχε ένα παιδί.
Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Γερόπουλου εξέφρασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων εκφράζει την άφατη οδύνη του για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του Γιώργου Γερόπουλου. Όπως αναφέρει, με την επαγγελματική του επάρκεια και ευσυνειδησία, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την υποδειγματική συναδελφική του συμπεριφορά, ο Γιώργος Γερόπουλος αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό και αποτελεί απώλεια για τη δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου