Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Χαμός σε ομιλία του Μάρδα: Πιάστηκαν στα χέρια αγρότες και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ
Στη Θεσσαλονίκη

Παρών στο περιστατικό ήταν και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος -«Μπαρούτι μυρίζει» πλέον το θέμα των κινητοποιήσεων των αγροτών -«Μπλόκο» από αγρότες στην Κρήτη στον Κουρουμπλή 

Στα χέρια πιάστηκαν αγρότες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Η ένταση που προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ήταν μεγάλη. Όλα έγιναν κατά την διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του Δημήτρη Μάρδα, καθώς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελου στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.
Δεκάδες αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτύρονταν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα και ζητούσαν να αποσυρθεί το σχέδιο Κατρούγκαλου και οι όποιες συζητήσεις να ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένταση και να πιαστούν στα χέρια με συγκεντρωμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπλόκο» από αγρότες στην Κρήτη στον Κουρουμπλή

Ολιγόωρο "μπλόκο" πραγματοποίησαν αγρότες στη Βιάννο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αμιρά, από την οποία περνούσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που βρίσκεται στην Κρήτη για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην περιοχή.

Οι αγρότες, κρατώντας πανό, εξέφρασαν στον υπουργό τη διαμαρτυρία τους για το ασφαλιστικό, τόνισαν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και ζήτησαν από τον κ. Κουρουμπλή να μεταφέρει και αυτός στην κυβέρνηση τα αιτήματά τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου