Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

X Factor: Γίνεται χαμός στον ΣΚΑΪ με τις δηλώσεις συμμετοχής

 

H ομάδα που θα αναλάβει το στήσιμο του X Factor έχει πιάσει δουλειά και στο κανάλι του Φαλήρου...



Αν και κανείς δεν το περίμενε ο ΣΚΑΪ, όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit, αποφάσισε να ενδυναμώσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμά του αποκτώντας τα δικαιώματα του «X Factor». Εδώ και έναν μήνα περίπου το κανάλι του Φαλήρου προβάλλει σχετικό τρέιλερ ανακοινώνοντας την παραγωγή του talent show, ενώ τις τελευταίες ημέρες προβάλλει και αυτό με το οποίο καλεί όσους θέλουν και πιστεύουν ότι έχουν ταλέντο στο τραγούδι να δηλώσουν συμμετοχή!


Παρά λοιπόν το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα των πέντε ημερών που προβάλλεται το τρέιλερ συμμετοχών τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά»! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή εκατοντάδες άτομα που πιστεύουν ότι διαθέτουν ταλέντο και θέλουν να διαγωνιστούν στο talent show. Και μπορεί αυτό να είναι… πρωτόγνωρο για τον ΣΚΑΪ που δεν έχει… ιστορία σε τέτοιου είδους προγράμματα αλλά ικανοποιούνται από το… μπελά που τους βρήκε, ή, για να τα λέμε σωστά, αποφάσισαν να μπουν.

Έτσι η ομάδα που θα αναλάβει το στήσιμο του X Factor έχει πιάσει δουλειά και στο κανάλι του Φαλήρου είναι ευχαριστημένοι από την πορεία τόσο της προετοιμασίας όσο και των συμμετοχών. Βέβαια στην ομάδα παραγωγής ανήκουν άτομα που έχουν προϋπηρεσία σε τέτοιου είδους προγράμματα και έτσι όλα λειτουργούν ομαλά. Άλλωστε, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου «κλείστηκε» η συμφωνία με τον Σάκη Ρουβά για να είναι αυτός που θα αναλάβει την παρουσίαση του «X Factor» και η εμπειρία του στην παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ένα ακόμα θετικό σημείο.


Αν και δεν έχουν πέσει ακόμα οι τελικές υπογραφές οι δύο πλευρές, ο ΣΚΑΪ και ο τραγουδιστής, έχουν δώσει τα χέρια και θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι αυτός που θα αναλάβει την παρουσίαση των live. Στο κανάλι του Φαλήρου πάντως έχουν… γκαζώσει για να είναι όλα έτοιμα και στο τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα μιας και είναι προγραμματισμένο το «X Factor» να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ τέλος Μαρτίου…!

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου