Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

«Λύγισε» η Βανδή μιλώντας για τον Παντελίδη επί σκηνής [Βίντεο]Με τρεμάμενη φωνή, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τον Παντελίδη και τον πόνο που ένιωσε για τον θάνατό του: Ηταν καλός άνθρωπος, ήταν φίλος.Ολοκληρος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει συγκλονιστεί στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Παντελή Παντελίδη.
Η Δέσποινα Βανδή, η οποία ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, αφού ήταν να κάνουν μαζί πρεμιέρα στο Teatro, μια ημέρα μετά τον θάνατό του, όπως ήταν φυσικό παραμένει συγκλονισμένη.

Χθες, είχε προγραμματισμένη συναυλία στη Βουλγαρία, στην έναρξη της οποίας εξέφρασε το πένθος της, αφιερώνοντας ένα τραγούδι της, και μάλιστα αλλάζοντας τους στίχους του.

Μιλώντας με τρεμάμενη φωνή στην αγγλική γλώσσα η Δέσποινα Βανδή είπε:

«Οπως θα έχετε μάθει, έφυγε από τη ζωή ένας πολύ διάσημος Ελληνας καλλιτέχνης, ένας καλός άνθρωπος, ένας φίλος, ο Παντελής Παντελίδης.
Ηταν τρομερό, τις τελευταίες 3 μέρες νιώθω τόσο πόνο, αλλά είμαι χαρούμενη που είμαι μαζί σας απόψε και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να είμαι χαρούμενη». 


Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου