Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ασύλληπτο τροχαίο στην Ερμιόνη - Σκοτώθηκαν δύο αδέρφια και ο κολλητός τους

Οι τρεις νέοι ηλικίας 21,23 και 28 ετών έχασαν τη ζωή τους ενώ πήγαιναν βόλτα με το αγροτικό αυτοκίνητό τους - Οι φίλοι των τριών νέων ανέβασαν στο ΥouΤube ένα συγκινητικό βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη τους

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι δύο οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από το τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ερμιόνης-Κρανιδίου.

Ολόκληρος ο νομός Αργολίδας έχει βυθιστεί στο πένθος μετά από την είδηση του χαμού των τριών νέων αγοριών, ηλικίας 21, 23 και 28 ετών, τα οποία έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο, πηγαίνοντας βόλτα με το αγροτικό αυτοκίνητο τους. Δύο από αυτά, ο Κώστας και ο Στάθης ήταν αδέλφια, ενώ ο νεαρός Αδριανός ήταν κολλητός τους φίλος.


Τα δύο αδέρφια, ο Κώστας και ο Στάθης, που έχασαν τη ζωή τους



Τα δύο αδέλφια εργάζονταν παρέα στον νομό Αργολίδας ως υδραυλικοί ενώ ο συνοδηγός εργαζόταν σε καφέ της περιοχής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ερμιόνης- Κρανιδίου, το ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο τύπου αγροτικού, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις άνδρες ηλικίας 21, 23 και 28 ετών, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βγήκε από το οδόστρωμα και προσέκρουσε σε δύο στύλους ηλεκτρισμού της ΔΕΗ.

Ο 21χρονος Ανδριανός που χάθηκε μαζί με τους φίλους του



Από την σύγκρουση ο 28χρονος οδηγός και 21χρονος συνοδηγός εξέπνευσαν ακαριαία ενώ ο 23χρονος, ο οποίος ήταν και ο αδερφός του οδηγού και καθόταν πίσω, εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των τριών επιβατών του αυτοκινήτου.

Ο 23χρονος είχε πρόσφατα κάνει το στρατιωτικό του



Οι φίλοι των τριών νέων, συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό των τριών αγοριών, ανέβασαν στο ΥouΤube βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη τους. Μέσα στο τρεισήμισι λεπτών βίντεο, οι στενοί φίλοι των τριών αγοριών δείχνουν με συγκίνηση και αγάπη τις όμορφες στιγμές των αδικοχαμένων νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου