Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός (φωτο)

 


Στον σκόρερ Βάργκας στέκονται όλα τα Μέσα που αναφέρονται στο χθεσινό ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Γίνεται αναφορά στο ότι οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με εννιά παίκτες, ενώ στο Βέλγιο στέκονται στο ότι η ομάδα του Μάρκο Σίλβα γνώρισε την πρώτη της ήττα λίγο πριν από την επίσκεψή της στις Βρυξέλλες.
Marca: «Ο Ρόναλντ Βάργκας έκρινε το ντέρμπι»

ΜΑΡΚΑ
Το ισπανικό Μέσο στέκεται στον Ρόναλντ Βάργκας και το γκολ που πέτυχε, το οποίο έκρινε και το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στη διαφορά που έχουν οι δυο ομάδες, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι στην κορυφή με 61 βαθμούς.
«Αs»: «Ο Βάργκας σταμάτησε το αήττητο του Ολυμπιακού»
ΑΣ
Στην αήττητη πορεία του Ολυμπιακού που σταμάτησε από τον Βάργκας στέκεται η άλλη μεγάλη εφημερίδα της Ισπανίας, «As». Πιο κάτω στο κείμενο γίνεται αναφορά και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έμεινε με εννιά παίκτες από τις αποβολές των Μποτία και Μιλιβόγεβιτς.
«Noticia Al Dia»: «Ενα γκολ ήταν αρκετό για την ΑΕΚ»
Στο ίδιο μήκος κύματος κι η αναφορά του ΜΜΕ από τη Βενεζουέλα, που αποθεώνει τον Βάργκας. Λογικό. Κλείνοντας στέκεται στο ότι η ΑΕΚ ύστερα από 22 ματς είναι στη 2η θέση με 45 βαθμούς.
«dhnet.be»: «Ο Ολυμπιακός δέχτηκε την πρώτη ήττα της χρονιάς»
ΒΕΛΓΙΟ
Ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, έχασε 1-0 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Αθήνας, το Σάββατο για την 22η αγωνιστική του ελληνικου πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Βάργκας στο 78'. Ο Ολυμπιακός έμεινε με εννιά παίκτες από την αποβολή του Μποτία στο 47' και στη συνέχεια του πρώην «μωβ» Μιλιβόγεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου