Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Παντελίδης: Αποσύρω το τραγούδι, έχω υπερασπιστεί τη σημαία της Κύπρου



Χαμός και στο Twitter με... απολαυστικότερους στίχους από την «γκόμενα στα κατεχόμενα»


«Ζητώ συγγνώμη, αλλά παρεξηγήθηκα», γράφει ο τραγουδιστής στο Facebook - «Εγώ δεν το ανέχομαι, να με θεωρείς ξεφτίλα, για 'σενανε αχάριστη, θα διώξω τον Αττίλα», «Χάσαμε την Αμμόχωστο, χάσαμε την Κερύνεια κι εσύ μωρή αχάριστη θέλεις καϊπιρίνια», μερικοί από τους στίχους

Την απόφαση να αποσύρει το τραγούδι που έγραψε για την Κύπρο πήρε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης μετά το σάλο που προκλήθηκε.

«Αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κυπρίους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook.




Το τραγούδι με στίχους γραμμένους αποκλειστικά για την Κύπρο, που παρουσίασε σε εμφάνιση του στη Λευκωσία, την περασμένη Παρασκευή, ο Παντελής Παντελίδης, δεν είχε σε καμία περίπτωση την αποδοχή που ήλπιζε ο τραγουδιστής.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο νυκτερινό κέντρο τραγούδησε:

«Με συγχωρείς για τα επόμενα
μα έχω εξετάσει τα ενδεχόμενα
πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα
που τριγυρνά στα κατεχόμενα
».

Μετά το τέλος του τραγουδιoύ, επικράτησε αμηχανία στο νυχτερινό κέντρο και σχεδόν κανείς δεν χειροκρότησε τον καλλιτέχνη. Φυσικά σε χρόνο «dt» το twitter πήρε φωτιά και το #pantelidis_for_Cyprus ήταν χθες το νούμερο ένα hashtag.

Οι χρήστες του Twitter επιστράτευσαν μέχρι και την Adele για να διακωμωδήσουν την κατάσταση και φυσικά παράφρασαν τους στίχους γράφοντας τα δικά τους... τραγούδια.



Ο Παντελής Παντελίδης όταν αντιλήφθηκε τον σάλο που προκλήθηκε από το τραγούδι του, το οποίο μάλιστα παρουσίασε με καμάρι, ως απόδοση τιμής στους Κύπριους που τον στηρίζουν, προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν ήταν κοινωνικό αλλά ερωτικό. Ωστόσο δυσκολεύεται κάποιος να κατανοήσει τι ακριβώς ήθελε να πει ο στιχουργός. Αυτό έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν προσπάθησε να το επεξηγήσει:



Στο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη οι περισσότεροι αντέδρασαν με χιούμορ, αλλά υπήρξαν και κάποιοι, όπως ο Κύπριος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους που μάλλον δεν γέλασαν.  Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

































Στα περισσότερα καυστικά σχόλια, φαίνεται ο σάλος που προκάλεσε ο Παντελής Παντελίδης, καθώς αρκετοί φαίνονται εξοργισμένοι με την κίνηση αυτή του καλλιτέχνη, να χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο στους στίχους του τα κατεχόμενα.  









Τα σχόλια γύρω από το συγκεκριμένο θέμα ήταν πραγματικά καταιγιστικά και ατελείωτα!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου