Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΦΟΝΙΑΣ…MADE IN GERMANY;; 45 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL…Η ΧΥΤΡΑ – ΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ;; ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ! ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ “ΣΚΑΜΝΙ” ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! (ΦΩΤΟ)

 

Από το makeleio.gr

Λάβαμε και… “δημοσιεύουμε στο makeleio.gr, την παρακάτω ενδιαφέρουσα καταγγελία από φίλο αναγνώστη:


καλημερα στεφανε καλημερα και στους συνεργατες πηρε εχω την υποψια οτι η χυτρα που σκοτωσε την γυναικα ηταν απο το λιντλ. ειχε βγαλει προσφορα πριν 1,5 -2 μηνες με 45!!! ευρο χυτρα. οταν μια μεση χυτρα κανει 200 -300 (250 ειχαμε παρει εμεις μια με δωσεις) ψαξε το σε παρακαλω γιατι την εχουν παρει και αλλοι. η δουλεια μου ειναι υδραυλικος ασχολουμε με σωλινες πιεσεις και με βοιομηχανηκους ατμους ξερω καποια πραγματα και απο ανοξειδωτες σωληνες και εξαρτηματα. ο μονος τροπος για να σκασει κατι και να μην ανοιξει η βαλβιδα ανακουφισης ειναι το μεταλο να μην ειναι μασιφ (ανοξειδωτο) και να ειναι κραμα (δηλαδη πολλα παλιομεταλα μαζι.) με αποτελεσμα ειναι να σπαει! το ανοξοιδωτο δεν σπαει. το κραμα σπαει. ψαξε το σε παρακαλω γιατι αν ειναι αυτο που φανταζομε απο τα λιντλ θα το ακουσουμε παλι.
με εκτιμηση και σεβασμο μανωλης ελευσινα.

(Σημ. makeleio.gr: Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, βρήκαμε πράγματι μια προσφορά των lidl για προσφορά χύτρας ταχύτητας στην τιμή των 45 ευρώ, http://flyer.lidl-hellas.gr/3d2d6405-793a-4f28-9979-d4859002e841/index.html#/8 (κεντρική φώτο)

Ωστόσο σε νεότερη αναζήτηση των τελευταίων μηνών η προσφορά αυτή δεν υπάρχει. Κάτι που σημαίνει ότι η LIDL απέσυρε την χύτρα, από εδώ και πέρα θα πρέπει να επέμβουν οι αρχές, για να προστατεύσουν τον Έλληνα καταναλωτή από τα επικίνδυνα Γερμανικά προϊόντα που…σκοτώνουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:

Αδιανόητος είναι ο τρόπος που μια 57χρονη γυναίκα στο Πέραμα έχασε τη ζωή της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι: Η χύτρα ταχύτητας, με την οποία μαγείρευε, εξερράγη και την αποκεφάλισε!
Συγκεκριμένα, το καπάκι της χύτρας εκτινάχθηκε – πιθανόν από μη αποσυμπίεση, ενώ βρισκόταν σε λειτουργία – και χτύπησε την άτυχη γυναίκα πολύ δυνατά στο κεφάλι. Κατόπιν το καπάκι έπεσε σ’ ένα δοκάρι και εκσφενδονίστηκε ξανά πάνω στη γυναίκα με αποτέλεσμα να την «αποκεφαλίσει»!
Την ώρα της έκρηξης, όπως δήλωσαν οι γείτονες που δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον θάνατο της 57χρονης, ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, ενώ όσοι είδαν το δωμάτιο, δήλωσαν πως είχαν διαλυθεί τα πάντα, «έμοιαζε βομβαρδισμένο».

Στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και μητέρας τριών παιδιών έσπευσε άμεσα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χύτρα που προκάλεσε το ατύχημα έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να εξετασθεί από εμπειρογνώμονες και να διαπιστωθεί εάν ήταν ελαττωματική ή όχι.

ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Η ΧΥΤΡΑ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ LIDL;
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου