Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Quizdom: Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha;Έγινε ιντερνετική μανία. Τώρα κατακτά και την τηλεόραση.

 Το φαινόμενο «Quizdom», η Νο1 ελληνική εφαρμογή γνώσεων που την έχουν «κατεβάσει» σε smartphones και tablets περισσότεροι από 1.400.000 χρήστες, έγινε τηλεπαιχνίδι.


Από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00, το «Quizdom The Show» έρχεται στον Alpha με παρουσιαστή τον stand up comedian, Λάμπρο Φισφή.

Δύο παίκτες. Δέκα δευτερόλεπτα. Δεκαέξι ερωτήσεις. Οι κατηγορίες των ερωτήσεων πολλές και για όλες τις γνώσεις: 20ος Αιώνας, Τέχνες, Celebrities, Αθλητικά, Γεωγραφία, Επιστήμη, Θρησκεία, Ιστορία, Σώμα & Υγεία, Λέξεις, Σινεμά, Μουσική, Πολιτική, Φαγητό, Ζώα.Σε κάθε αναμέτρηση, οι αντίπαλοι επιλέγουν εναλλάξ δύο κατηγορίες ο καθένας και στη συνέχεια καλούνται να απαντήσουν ταυτόχρονα στις ίδιες ερωτήσεις. Νικητής ανακηρύσσεται εκείνος που απάντησε σωστά, αλλά και γρήγορα στις περισσότερες ερωτήσεις. Όποιος κερδίζει, επιλέγει τον επόμενο αντίπαλό του και το παιχνίδι συνεχίζεται σε μία μάχη μέχρι τελικής… γνώσεως.

«Λατρεύω τα παιχνίδια σε όποια μορφή και να είναι. Επιτραπέζια, τηλεπαιχνίδια και, φυσικά, τα αγαπημένα μου είναι τα παιχνίδια του κωμικού αυτοσχεδιασμού» δηλώνει ο Λάμπρος Φισφής. «Το βασικό στοιχείο των παιχνιδιών που μου αρέσει, είναι ότι μας κάνουν να ξανανιώθουμε παιδιά. Μας ωθούν στο να μην παίρνουμε τους εαυτούς μας στα σοβαρά και ξυπνάνε συναισθήματα που πολλές φορές ξεχνάμε όσο μεγαλώνουμε. Ξαναγινόμαστε αυθόρμητοι και δεν φοβόμαστε να ρισκάρουμε και να κάνουμε λάθη. Παρόλο που μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, ποτέ δεν ήμουν καλός. Σπανίως κέρδιζα. Οπότε, από πολύ νωρίς, σταμάτησα να παίζω για να κερδίζω. Έπαιζα γιατί είχε χαβαλέ και η παρέα ενωνόταν και περνούσε καλά. Η διαδικασία για εμένα ήταν πάντα πολύ πιο διασκεδαστική από το αποτέλεσμα. Αυτό είναι που θέλω να περάσω και στο “Quizdom The Show” ως παρουσιαστής. Να φτιάξω ένα παρεΐστικο κλίμα στο οποίο οι παίκτες συναγωνίζονται και περνάνε καλά, και οι τηλεθεατές -που το βλέπουν- διασκεδάζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου