Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ουγγαρέζος - Συνατσάκη ανακοίνωσαν στον αέρα το τέλος του "Spata Live"!



 «Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής...»

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το μέλλον του «Spata Live» επρόκειτο να κριθεί στις αρχές της εβδομάδας, όπως και έγινε...
Tα όχι πολύ ψηλά νούμερα τηλεθέασης έβαλαν σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και τις αποφάσεις τους για το μέλλον της καθημερινής απογευματινής εκπομπής του σταθμού. Το "This is Spata Live" όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι παρουσιαστές του, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη ρίχνει αυλαία στις 26 Φεβρουαρίου.

«Νομίζω ότι έχετε συνηθίσει να ακούτε αλήθειες από αυτήν εδώ την εκπομπή και θα τις ακούσετε και τώρα. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής και όχι πριν από μία εβδομάδα, ούτε πριν από δύο, ούτε πριν από έναν μήνα, όπως έχει γραφτεί, ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται This is Spata Live, έρχεται προς το τέλος του, όχι τώρα μην ανησυχείτε, δεν μας ξεφορτώνεστε, σε δύο εβδομάδες. Είναι αλήθεια ότι μας τιμήσατε. Θα μιλήσω τώρα, δεν μιλάμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά εφόσον λήγει πρόωρα για το This is Spata Live... Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης με τα οποία μας τιμήσατε, ήταν διαρκώς αυξανόμενα και θα το πω, ήταν διαρκώς επάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Ωστόσο δυστυχώς οι εποχές είναι έτσι, κι όπως μας εξηγήθηκε και το καταλαβαίνουμε, είναι τέτοιες και τόσο πιεστικές που δεν δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό, όπως κάνει ο ΑΝΤ1, το χρόνο που χρειάζεται να δώσει σε τέτοιες εκπομπές σαν και εμάς, να «χτιστούν» σε μία ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ. Όμως, και μόνο για αυτό το 13 -14% που μας φέρατε από το μηδέν, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πριν δώσω το λόγο και στην Μαίρη, τους συνεργάτες μου μπροστά από τις κάμερες και πίσω, τον Βαγγέλη Περρή και...» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοινώνοντας τις αποφάσεις του ΑΝΤ1.

«Δεν αποχαιρετούμε τώρα, στις 26 Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία μας εκπομπή, τελευταία Παρασκευή του Φλεβάρη, θα το περάσουμε παρέα όλο αυτό το διάστημα. Για εμάς ήταν πραγματικά ουσιαστικό, δεν ήταν απλά τέσσερις μήνες, ήταν πολύ περισσότερα. Δεν θα πούμε άλλα, αλλά σας αξίζει να σας πούμε εμείς τι ακριβώς θα συμβεί, σας αξίζει να μην διαβάζετε λόγια από εδώ και από εκεί στα blogs. Και αν οι υπόλοιποι αφήνουν τα κανάλια τους να μιλήσουν, εμείς θα αποφασίσουμε να το κάνουμε μόνοι μας.» συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να επανέρχεται αναφερόμενος στην συμπαρουσιάστρια του: «Εγώ να πω ότι αγαπώ πολύ την Μαίρη και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα την έκανα ξανά έτσι ακριβώς με την Μαίρη και έχουμε την καλύτερη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.»

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου