Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ουγγαρέζος - Συνατσάκη: Πού θα βρεθούν μετά το τέλος του «Spata live»;



Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η τελευταία εκπομπή;



 Η αυλαία έπεσε πρόωρα για την εκπομπή "This is Spata live" το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη αποχαιρέτησαν με δάκρυα τους τηλεθεατές, ενώ ο Βαγγέλης Περρής άφησε αιχμές για το κανάλι.


Και μετά τι; Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τους παρουσιαστές της εκπομπής; Το επόμενο διάστημα θα φανεί ποια είναι η διάθεση από πλευράς καναλιού, αν και ήδη οι συντελεστές του "Spata live" δείχνουν να χαράζουν ο καθένας τον δρόμο του. Σύμφωνα με το "Secret" των 'Παραπολιτικών", το "Ougachallenge"με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θα συνεχίσει αυτόνομο, ενώ θα συμμετάσχει και ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον με φάρσες. Για την Μαίρη Συνατσάκη η εφημερίδα γράφει ότι μάλλον αφήνει τον ΑΝΤ1 και βαδίζει προς ΣΚΑΪ μεριά. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα θέλει την Μαίρη να εντάσσεται στο δυναμικό της εκπομπής "Join Us". Όσο για τον Βαγγέλη Περρή, μάλλον, ετοιμάζεται για μεγάλα project, καθώς φήμες λένα πως αναλαμβάνει το show που θα παρουσιάσει η Ρούλα Κορομηλά στο Epsilon.



Η τελευταία έκπομπή του "Spata live" κινήθηκε στα γνώριμα νούμερα τηλεθέασης, παρουσιάζοντας άνοδο στο τελευταίο ημίωρο, αυτό του αποχαιρετισμού. Ο μέσος όρος στο σύνολο ήταν 8,7% και στο δυναμικό 10,8%. Λίγο πριν το φινάλε άγγιξε και το 13,9%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου