Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Οι τζιχαντιστές απειλούν τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τον ιδρυτή του Twitter

 

Μέσω νέου βίντεο


Το βίντεο δείχνει μία φωτογραφία των δύο ανδρών με τρύπες από σφαίρες στα πρόσωπά τους

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τους ιδρυτές του Twitter και του Facebook σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, την ώρα που οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας προειδοποιούν πως οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σχεδιάζουν να εξαπολύσουν επιθέσεις με drones, τα οποία θα μεταφέρουν εκρηκτικά και κατά την προσγείωσή τους σε στάδια της Ευρώπης και ΗΠΑ θα αιματοκυλήσουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τον «κύριο Twitter» Tζακ Nτόρσει με αφορμή τις προσπάθειές των εταιρειών τους να κλείσουν λογαριασμούς που σχετίζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις, σύμφωνα με το μιντιακό δίκτυο "Vocativ".

Το 25λεπτο βίντεο που φέρεται να έχει την υπογραφή του Ισλαμικού Κράτους, δείχνει μία φωτογραφία των δύο ανδρών, του Ζούκερμπεργκ και του Ντόρσει, να έχουν τρύπες από σφαίρες στα πρόσωπά τους. «Καθημερινά ανακοινώνετε ότι παγώνετε πολλούς από τους λογαριασμούς μας και γι' αυτό σας λέμε: "Είναι αυτό όλο κι όλο που μπορείτε να κάνετε;"», λέει το μήνυμα. «Εάν κλείσετε ένα λογαριασμό, θα λάβετε δέκα σε αντάλλαγμα και σύντομα τα ονόματά σας θα εξαφανιστούν αφού πρώτα θα έχουμε διαγράψει τις ιστοσελίδες σας, με την θέληση του Αλλάχ και θα μάθετε πως ότι λέμε, είναι αλήθεια», προειδοποιεί, μεταξύ άλλων, το βίντεο του Ισλαμικού Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου