Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Κόπηκε στον αέρα ο Αυτιάς! Επεισοδιακή συνέντευξη Μουζάλα...




Δείτε τι συνέβη!


- "Χάος" χαρακτήρισε την κατάσταση στο προσφυγικό ο Γιάννης Μουζάλας!
- Έδωσε διευκρινίσεις για την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά ενώ τόνισε: "Μακάρι να έρθουν"!
- "Θα έχουμε κι εμείς Έλληνες στα τουρκικά παράλια" λέει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
- Τι απάντησε για το αν μπορεί αυτό τον ρόλο να παίξει η Frontex
- Όσα... πρόλαβε να δηλώσει πριν η εκπομπή Καλημέρα του skai διακοπεί ξαφνικά στον αέρα!
- Δείτε το βίντεο από το σημείο της διακοπής

Για την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά, την Frontex και συνολικά το ζήτημα του προσφυγικού μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Διευκρίνισε συγκεκριμένα πως αντιστοίχως θα υπάρχουν και Έλληνες στα τουρκικά παράλια.

Οι αναφορές Τόσκα
 
Χθες, ο Νίκος Τόσκας επιβεβαίωσε πως το πρωτόκολλο που υπέγραψε την περασμένη Τρίτη στη Σμύρνη με τον Τούρκο ομόλογό του, προβλέπει την παρουσία Τούρκων παρατηρητών – όχι απαραίτητα αστυνομικών- στα ελληνικά νησιά για την επαναπροώθηση παράνομων μεταναστών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος μίλησε στο ΣΚΑΪ, ανέφερε επίσης ότι “το μεγάλο παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 17 και 18 Μαρτίου είναι η μετεγκατάσταση προσφύγων από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης και η επανεισδοχή παράνομων μεταναστών στην Τουρκία”.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα ότι η Ελλάδα εκκενώνει 5 νησιά από τους πρόσφυγες είπε ότι “προφανώς και θα φύγουν οι πρόσφυγες από τα νησιά και θα προωθηθούν στην ηπειρωτική χώρα”.
Οι διευκρινίσεις Μουζάλα
 
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai, αναφέρθηκε στο θέμα και τόνισε πως "θα έχουμε κι εμείς Έλληνα αξιωματούχο στα τουρκικά παράλια. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί πως για παράδειγμα δεν θα επιστρέψουμε στην Τουρκία τρεις Γεωργιανούς που μπορεί να μπήκαν στην Ελλάδα από την Αλβανία. Είναι μία διεθνής μέθοδος, μία τεχνική μέθοδος".

"Μακάρι να έρθουν, διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Ελληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex" συνέχισε ο Γιάννης Μουζάλας.

Ερωτώμενος αν θα μπορούσε να αναλάβει αυτό τον έλεγχο η Frontex, ο κ. Μουζάλας απάντησε αρνητικά, ενώ σχετικά με την ανθρωπιστικής φύσης βοήθεια που θα παρέχει η Ελλάδα στους πρόσφυγες όσο βρίσκονται στη χώρα, ο κ. Μουζάλας τόνισε πως θα πρόκειται για "φαγητό, στέγαση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και στοιχειώδεις ανάγκες".
Κόπηκε στον αέρα!
 
"Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε το χάος. Το χάος δημθιουργήθηκε επειδή οι χώρες του Βίζενγκραντ...", συνέχισε ο Γιάννης Μουζάλας, ωστόσο σε εκείνο το σημείο υπήρξε προφανώς κάποιο τεχνικό πρόβλημα, με τον ήχο να κόβεται και λίγο αργότερα ο τηλεοπτικός σταθμός "πήγε" απότομα σε διαφημιστικό διάλειμα!

Η εκπομπή Καλημέρα, του skai με τον Γιώργο Αυτιά, δεν συνεχίστηκε... ποτέ και μετά από αρκετή ώρα προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων, ξεκίνησε πρόγραμμα για το talent show X Factor!
Δείτε το στιγμιότυπο

Λίγο αργότερα ξεκίνησαν ξανά διαφημίσεις κι αμέσως μετά "έπαιξε" και πάλι το "σήμα" της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, ωστόσο αυτό έγινε προφανώς για να... κλείσει η εκπομπή! Στην συνέχεια ξεκίνησε και πάλι η εκπομπή για το X Factor...

Προφανώς υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, αφού στις 10:00 ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει η εκπομπή Ακραίως, με τον Τάκη Χατζή, ωστόσο αντ' αυτής προβλήθηκε η τηλεοπτική εκπομπή America's Funniest Videos.

Τελικά και με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η εκπομπή του Τάκη Χατζή, ο οποίος τόνισε πως οι άνθρωποι του σταθμού έκαναν τα πάντα για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, χωρίς να παραλείπει να τους ευχαριστήσει για την προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου