Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ



Τη δική του εκδοχή για το τραγικό περιστατικό και το φρικτό θάνατο που βρήκε το πεντάχρονο αγοράκι από τα δύο ροτβάιλερ έδωσε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών μέσω του συνήγορού του.



Ο κ. Νίκος Κούρας μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε με τον πελάτη του και ιδιοκτήτη των σκύλων που αφαίρεσαν τη ζωή του άτυχου παιδιού, ανήμερα του Πάσχα στην Κοζάνη. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «πρόκειται για μια εξοχική κατοικία, με ένα υπερυψωμένο ισόγειο και ένα ημιυπόγειο από κάτω, στο οποίο ήταν φυλαγμένα τα σκυλιά. Αυτά τα οποία επιτέθηκαν στο παιδάκι φυλάσσονταν σε έναν χώρο 3-4 μέτρα. Δίπλα στο κούφωμα της πόρτας υπήρχε ένα μικρότερο πορτάκι περίπου 60-70 εκ., από τo οποίo βγαίνουν τα σκυλιά το βράδυ.
Κάποιες στιγμές βγαίνουν και την ήμερα, γιατί είναι κοινωνικά. Αυτό το πορτάκι είναι εσωτερικά κλεισμένο με μια ξύλινη πλάκα κι από την έξω πλευρά υπάρχει μια στήριξη με μια μεταλλική δοκό. Για να ανοίξει αυτή η πόρτα πρέπει κάποιος ν’ ανοίξει τη μεταλλική δοκό και να “πέσει” η πόρτα. Αυτό ήταν η ασφάλειά του. Ολοι οι επισκέπτες και προσκεκλημένοι ήταν στο υπερυψωμένο ισόγειο μέσα στο σπίτι και προφανώς κάποια στιγμή το παιδάκι ξέφυγε από τον έλεγχό τους, βγήκε στην αυλή, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη κι άκουσαν τις κραυγές. Η μάνα και το παιδί επισκέπτονταν το σπίτι για πολλοστή φορά».
Και συνέχισε ο κύριος Κούρας... «Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος από το περιστατικό. Κανείς από τους παριστάμενους δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη και βρέθηκαν τα σκυλιά στην αυλή. Όταν διακομίσθηκε το παιδί, όπως μου είπε ο πελάτης μου, διαπίστωσαν πως ήταν ήδη “πεσμένη”, η προστατευτική σωλήνα, που εμποδίζει το άνοιγμα της πόρτας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου