Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Δείτε τη διαφήμιση μαγιό με τα προκλητικά πλάνα της Μπαρ Ραφαέλι που κόπηκε




Σε full version θα μεταδίδεται μόνο μετά της 22.00. Αυτό αποφάσισε το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο του Ισραήλ για τη διαφήμιση με τη Ραφαέλι που δείχνει τον πισινό της.



Την Μπαρ Ραφαέλι διάλεξε η εταιρεία Hoodies για να παρουσιάσει τη νέα σειρά της με μαγιό, μόνο που ολόκληρη η τηλεοπτική διαφήμιση στην οποία πρωταγωνίστησε το διάσημο μοντέλο δεν θα «παίξει» στους δέκτες της χώρας της, του Ισραήλ, παρά μόνο μετά τις 22.00 για να μη σοκαριστούν οι μικρότερες ηλικίες.

  Γιατί; Διότι απλούστατα, η συγκεκριμένη διαφήμιση θεωρήθηκε πολύ προκλητική επειδή αποκαλύπτεται ο ... πισινός του μοντέλου. Η Μπαρ Ραφαέλι παίζει με την κάμερα, λικνίζεται με χάρη, απολαμβάνει τον ήλιο, χορεύει στο ρυθμό της μουσικής και, βεβαίως, αναδεικνύει μοναδικά τη νέα σειρά μαγιό της εταιρίας Hoodies που φέρουν την υπογραφή της…

«Ελευθέρας» μόνο για το short version


 Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο του Ισραήλ έκρινε πως τα πλάνα είναι προκλητικά και με απόφαση των αρμοδίων η συγκεκριμένη διαφήμιση των μαγιό Bar της Ραφαέλι έχει το… ελευθέρας για όλες τις ώρες της ημέρας - όχι, όμως, ολόκληρη. Σε full version θα προβάλλεται μόνο μετά τις 22.00.

   «Δημιουργήσαμε μία διαφημιστική ταινία σε χαρούμενη, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Λυπούμαστε που η αρμόδια αρχή έκρινε ότι πληγώνει τα συναισθήματα των πολιτών», είναι το σχόλιο της Hoodies. 
Ιδού η επίμαχη διαφήμιση: 

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου