Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ποια είναι η 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ




Θέμα συζήτησης έγινε τόσο στα Κινέζικα όσο και στα Ελληνικά ΜΜΕ η σύλληψη μιας 19χρονης Ελληνίδας, μοντέλο στο επάγγελμα, την νη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Και όχι άδικα αν σκεφτεί κανείς πως στην κατοχή της είχε 2,5 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 300.000 δολαρίων!


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη δεν είναι κάποιο από τα γνωστά ονόματα στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ, καθώς δεν είχε πολύ καιρό που είχε ξεκινήσει την καριέρα της.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα South China Morning Post, η νεαρή φέρεται να μετέφερε στις αποσκευές της κοκαΐνη βάρους 2,5 κιλών. Το περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα όταν η κοπέλα έφτασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ από την Αιθιοπία. Εκεί σε ένα τυχαίο έλεγχο από τις Αρχές, διαπιστώθηκε πώς στις αποσκευές της μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη τα ναρκωτικά.
«Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Προφανώς, οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν εφοδιαστούν εν όψει γιορτινής περιόδου», ανέφερε πηγή προσκείμενη στις έρευνες.
Μάλιστα, η 19χρονη είναι η τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται τις τελευταίες ημέρες στην Κίνα κατά την προσπάθεια τους να εισάγουν κοκαΐνη στην χώρα και οι Αρχές εξετάζουν το αν οι τέσσερις γυναίκες σχετίζονται μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών.
Η Ελληνίδα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ και αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών.
Οι Αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα το όνομά της, ενώ την οδήγησαν στο τμήμα, φορώντας της κουκούλα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της, ωστόσο κινέζικες ιστοσελίδες αποκάλυψαν ένα όνομα, που μένει βέβαια να εξακριβωθεί αν είναι αληθές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου