Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Το μεγάλο ψέμα που νομίζαμε για αλήθεια τόσο καιρό!

 

Όχι δύο αλλά παραπάνω άτομα φαίνεται να δολοφόνησαν την Ειρήνη Λαγούδη και σκηνοθέτησαν για να φανεί ως αυτοκτονία. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της, καθώς η έκθεση του πρώην υπαρχηγού της πυροσβεστικής που αποκάλυψε το Star, κάνει λόγο για σκηνοθετημένη αυτοχειρία....

Η έκθεση καταπέλτης των 42 σελίδων του Ανδριανού Γκουρμπάτση για το πώς πέθανε η Ειρήνη Λαγούδη είναι ξεκάθαρη.

Τουλάχιστον 2 άτομα, που δεν αποκλείεται να ήταν και περισσότερα, έκαψαν την άτυχη γυναίκα. Η σκηνή του θανάτου της σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο σοκάρει. Ο ένας δράστης βάζει τη φωτιά στη θέση του οδηγού τη στιγμή που η Ειρήνη Λαγούδη είναι στη θέση του συνοδηγού. Ο δράστης βγαίνει αμέσως έξω με την έναρξη της φωτιάς. Μέχρι σήμερα όλοι έκαναν λόγο για δύο άτομα αλλά φαίνεται πως δεν αποκλείεται να υπήρχαν συνεργοί!

Μαζί με τον συνεργό του, παρακολουθούν την άτυχη Ειρήνη να πνίγεται από τους καπνούς. Ανοίγουν την πόρτα δημιουργώντας έτσι την αιθάλωση στο εξωτερικό μέρος του αυτοκίνητου και μεταφέρουν τη γυναίκα στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου ενώ είναι ακόμα εν ζωή.

Η μεταφορά της δεν είναι εύκολη. Πρόκειται για μια γυναίκα με ύψος 1.80. Το παπούτσι της πιθανόν μετά από αντίσταση αφήνει αποτύπωμα στο πίσω τζάμι. Οι δράστες όταν βεβαιώνονται ότι η Ειρήνη είναι νεκρή κλείνουν την πόρτα του οδηγού. Κάνουν όμως ένα λάθος πάνω στη βιασύνη τους. Τμήμα της ζώνης ασφαλείας μένει έξω από το αυτοκίνητο. Χρειάστηκαν 10 με 15 λεπτά για να δολοφονήσουν την άτυχη μητέρα.

«Η συγκεκριμένη φωτιά τέθηκε εσκεμμένα από άγνωστους δράστες, πάντως περισσότερους του ενός, με ανθρωποκτόνο σκοπό για άγνωστο λόγο, που όμως σκηνοθετήθηκε από τους δράστες με έναν ιδιαίτερα άρτια επαγγελματικό τρόπο για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες των ανακριτικών αρχών» αναφέρει μεταξύ άλλων στην έκθεσή του ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Για πρώτη φορά έρχεται στο φως η φωτογραφία- ντοκουμέντο με την Ειρήνη Λαγούδη νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητο. Οι αρχές τη βρήκαν ξαπλωμένη ανάσκελα στο πίσω μέρος με τα χέρια της να βρίσκονται σε στάση «πυγμάχου». Τα πόδια της ακουμπούν στη δεξιά πίσω πλευρά .Φορά άσπρη μπλούζα. Πάνω της υπάρχει αιθάλη, αποτύπωμα που άφησε η ζώνη ασφάλειας .Η μπλούζα της όμως δε στάλθηκε ποτέ για ανάλυση.

«Αν καθόταν στη θέση του οδηγού και είχε περιλουστεί με πετρέλαιο θα είχε απανθρακωθεί η ιδία. Πώς ήταν δυνατόν να κάθεται στη θέση του οδηγού και η τάπα να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα πίσω από τον συνοδηγό, στην εταζιέρα; Είναι αδύνατο όλα αυτά να έχουν συμβεί» δήλωσε στο Star ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

«Το αυτοκίνητο θύμιζε σκηνή μάχης. Τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν διάσπαρτα μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. Αλλού τα γυαλιά της αλλού οι κάρτες της αλλού τα κέρματά της. Πρέπει να αντιστάθηκε η Ειρήνη» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου