Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

SPOILER!! Οι δύο φιναλίστ του MasterChef σύμφωνα με τις διαρροές

 

 

Κι αυτές οι διαρροές δεν έχουν αφήσει και τίποτα… Σε λίγο θα μας πουν ποιος είναι και ο επόμενος Έλληνας MasterChef!

Ένας ακόμα παίκτης απαθανατίστηκε να κάνει τις βόλτες του κι όλοι πλέον θεωρούν πως είναι εκείνος που θ’ αποχωρήσει απ’ την τελική τριάδα. Ο λόγος για τον Τιμολέοντα, ο οποίος συνελήφθη απ’ τον φωτογραφικό φακό να βολτάρει -πιθανότατα- στους δρόμους του Βόλου. Έτσι, οι δύο φιναλίστ του MasterChef, σύμφωνα με τις διαρροές, είναι ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Γιώργος Φασιλής.
 Φυσικά, για ακόμα μια φορά θα τονίσουμε πως δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για παλαιότερη φωτογραφία του Τιμολέοντα κι απλά ήρθε τώρα στο φως της δημοσιότητας.
Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει και ο Σωτήρης Κοντιζάς στο iPop.gr, από εδώ και στο εξής θα δούμε πολλές ανατροπές στο MasterChef!
Εάν, όμως, η φωτογραφία είναι καινούρια, αυτό σημαίνει πως πλέον έχουν μείνει οι δύο φιναλίστ του MasterChef, οι οποίοι βρίσκονται σε αναμονή για τον τελικό! Πάντως, ο Χρήστος και ο Γιώργος είναι δύο πολύ δυνατοί παίκτες, οι οποίοι έχουν ακολουθήσει μια σταθερή πορεία στο MasterChef κι αν όντως ο τελικός είναι μια μάχη μεταξύ των δυο τους, τότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!
Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή στο MasterChef υπάρχουν 8 παίκτες, ωστόσο, απ’ αυτούς έχουν απαθανατιστεί έξω η Μάγκυ Ταμπακάκη, ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο Αργύρης Αγλαμίσης, o Σάββας Ληχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης και τώρα και ο Τιμολέων Διαμαντής.
 ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου