Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Χαμός στην Ελένη για το MasterChef: «Τι λέτε ρε; Κλείστε το στόμα σας»!

 
 
Έστησαν στα... πέντε μέτρα το reality μαγειρικής του Star! 
 
 Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η κουβέντα στην Ελένη κινούταν γύρω από το πόσο δύσκολο είναι για τις γυναίκες να δώσουν τη μάχη στον επαγγελματικό στίβο. Τότε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πήρε τον λόγο και άρχισε να «πυροβολεί» το MasterChef:
«Την προηγούμενη εβδομάδα έβλεπα για ένα reality -που δεν είναι reality βασικά, είναι σαν reality διαγωνισμός, δεν θέλω να πω ποιο- που είναι οι άντρες παίκτες και συζητούσαν on camera για μια γυναίκα παίκτρια, η οποία μπήκε στο παιχνίδι, ότι: «Αν είναι δυνατόν! Μπαίνει στο παιχνίδι και ποιος θα μεγαλώσει το παιδί της; Τι σόι μάνα είναι αυτή; Χάλια μάνα θα είναι». Όταν κλήθηκε σε ένα τεστ τυφλής δοκιμής να δείξει τις ικανότητές της, την ψήφισαν όλοι οι άντρες πρώτοι γιατί δεν ήξεραν ότι είναι δικό της επίτευγμα.

Όταν βλέπουμε prime time στην ελληνική τηλεόραση άντρες που δεν τους βάζει κανένας φρένο, να λένε: «Για να έχει μπει εδώ με μας, έχει παρατήσει τα παιδιά της». Όταν βγήκαν αυτοί οι τρεις άντρες, θα έπρεπε να βγουν άλλοι πέντε και να πουν: «Τι λέτε ρε; Κλείστε το στόμα σας! Και μας η μάνα μας δούλευε και μια χαρά μας μεγάλωσε»!

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου